Pošmyknutie na konci 7. týždňa
Baby som 6+6 a smyklo sa mi na povalovych schodoch a asi 5 schodov som sa zosuchla, mam odrety lakeť a modrinu na zadku, pristála som na nohách, myslite ze sa mohlo niečo stať? Otras tam určite bol. Bolesti ani krvácanie nemám. Stalo sa vám to niektorej?
Nestalo sa nic...neboj. Babo je po prvé strasne malinkate a dobre chránene v brušku...
Ja keď som mala už mega brucho furt som ho niekde obuchala - najviac v kuchyni a v autobuse 😂😂a nič sa nikdy nestalo 😉😉
@deti95060810 paradox je, že nikdy sa mi tam neposmyklo až keď som tehotná, moja šikovnosť 🤦♀️ tak ďakujem 😊
@hennyinnsbruck preto som sa bála ze keď je také maličké, či to nieje nebezpečnejšie ako keď je už veľké.
@adulik3636 nemyslim.. Pláva si v plodovke ma miesta habadej.. 😉 Samozrejme sa sleduj ale môj názor je ze sa nič nestalo.
@adulik3636 bábätko je v brušku dostatočne chránené, to by musle byť veľmi silný náraz do brucha aby bol problém a vtedy by si o to určite vedela - či bolesti alebo krvácanie....čiže ak nemáš žiadne ťažkosti hoď o za hlavu....stáva sa....
@mogaa dopadla som na nohy, bolesti žiadne ani krvácanie iba zlý pocit no. Dakujem
Mňa pleslo na riť v 30tt až som hviezdičky videla a v pohode 🙂 neboj babenko je tam ako v perinke a ešte je obklopené plodovou vodou čo tlmí nárazy...ak si nepadla na bruško tak nemaj obavy

mne viac krát pri jednom tehu... bola poľadovica a ja som sa vytrieskala viac krát vo vysokom tt .... v pohode. nebola som ani na pohotovosti...