Potrebujem ísť k lekárovi s prechladnutím v tehotenstve?
Ahojte, niektorá sa tu do mňa možno pusti, ale i tak sa opýtam...
Prechladla som, mám chytený hlas, sopel, trochu aj kašlem, nie vela, a boli ma hrdlo, ale skôr si myslím, že z kašľa, a hlavne vnoci a ráno z vysušenia dutiny v noci. Sopeľ cez deň priesvitny, ráno zeleny, tak isto ako vykašliavanie cez deň nič, ráno zelene. Teplotu ale nemám vôbec.
Treba ist podla vas k Dr? Asi moc toho nezmôže aj tak, či? Alebo napísať email na gyndu a spýtať sa tam?
Úž to mam asi 3 deň, ale mali sme návštevu, dnes konečne budem už ležať a snáď sa to zlepší len nechcem nič podceniť ale ani zbytočne sa niekam trepať v chorobe a ešte aj s druhým synom.
Ďakujem
@biankabianka ahoj, ja som takto prechladla v máji v 16tt v nemocnici, keď som bola hospitalizovaná pre krvacanie. Spolu ležiaca zabudla zatvoriť na noc okno, muselo ma ofúknuť a už to išlo. Bolesť hrdla, upchatý nos, silná nádcha - tieklo mi z očí, nosné dierky nepriechodné, stratila som chuť aj čuch. V nemocnici mi zobrali krv, mala som zvýšené CRP, ale to je všetko 🤦🏻♀️ týždeň som sa dávala dokopy a brala som len voľne dostupné lieky pre tehotné STOPkašel, STOPnádcha, keďže som nemala ani možnosť ísť ku svojej obvodnej, len to vyležať v nemocnici. Pokiaľ nemáš teploty, tak to bude v poriadku, treba to len vyležať a piť veľa tekutín. Pri teplote utekaj na pohotovosť, držím palce 🍀
@anonym_ec1e20 ďakujeem za takúto odpoveď, si zlatá 🥰 ja som teraz od zajtra 15tt, tak budem dnes oddychovať a zajtra to snáď bude lepšie 🙏 všetko dobré prajem 😊
@anonym_ec1e20 ďakujeem za takúto odpoveď, si zlatá 🥰 ja som teraz od zajtra 15tt, tak budem dnes oddychovať a zajtra to snáď bude lepšie 🙏 všetko dobré prajem 😊
@biankabianka ďakujem ti, aj tebe prajem všetko dobré 🍀 a neboj sa, pokiaľ nemáš horúčky, tak bábätku nič nehrozí 🙂 ja som myslela, že ten týždeň tam umriem, ani dýchať som nemohla, prehĺtať stravu tiež bol problém kvôli bolesti v hrdle, popravde som takto extrémne chorá bola naposledy niekedy pred 2-3 rokmi a nečakala som, že práve v tehotenstve toto budem riešiť. My sme už 26 tt a malý je zdravý, treba to len vydržať ✊🏻
@biankabianka vsak zavolaj doktorke. To by mal byt asi zaklad ktory napadne kazdeho. Urcite nie je vhodne ostat chora a cakat kedy to telo same vyriesi. Aj v tehotenstve mozes lieky ktore ti pomozu.
Zavolaj vseobecnej, povedz ze si tehotna. Ja som tehotna a chora kazdu chvilu, lebo moje male dcery vzdy nejaku pliagu dovlecu, ale obycajne ma to sr necha vylezat bez vacsich zasahov. Skontroluje ti crp, ci treba atb. Uplne najviac ohrozuju babatko hnacka a horucka. Pokial ich nemas nemusis sa znepokojovat.
Ok ďakujem žienky 🫶 dnes budem ležať cely deň a keď to neprejde do zajtra resp.sa to aspoň nezlepší, zavolám dr o termin nech mi skontroluje krv radšej. Nemám ani teplotu ani hnačku
V tehotenstve je choroba častá.
Ak nemáš teploty, hnačky, nemusíš sa báť o bábo.
Ja som používala obe tehotenstva DrWeiss veci, sú vhodné aj pre tehotné a dojčiace, bez predpisu.
Ak by prišiel zlý, dráždivý a dusivý kašeľ, doktorka ti predpíše antibiotiká (v takých prípadoch sa môžu).
V tehotenstve je choroba častá.
Ak nemáš teploty, hnačky, nemusíš sa báť o bábo.
Ja som používala obe tehotenstva DrWeiss veci, sú vhodné aj pre tehotné a dojčiace, bez predpisu.
Ak by prišiel zlý, dráždivý a dusivý kašeľ, doktorka ti predpíše antibiotiká (v takých prípadoch sa môžu).
@vkatush ďakujem 🫶

@biankabianka ahoj, ja som takto prechladla v máji v 16tt v nemocnici, keď som bola hospitalizovaná pre krvacanie. Spolu ležiaca zabudla zatvoriť na noc okno, muselo ma ofúknuť a už to išlo. Bolesť hrdla, upchatý nos, silná nádcha - tieklo mi z očí, nosné dierky nepriechodné, stratila som chuť aj čuch. V nemocnici mi zobrali krv, mala som zvýšené CRP, ale to je všetko 🤦🏻♀️ týždeň som sa dávala dokopy a brala som len voľne dostupné lieky pre tehotné STOPkašel, STOPnádcha, keďže som nemala ani možnosť ísť ku svojej obvodnej, len to vyležať v nemocnici. Pokiaľ nemáš teploty, tak to bude v poriadku, treba to len vyležať a piť veľa tekutín. Pri teplote utekaj na pohotovosť, držím palce 🍀