icon

Pozitívny prvotrimestralny skríning

mery234
17. mar 2022

Ahojte, baby vy čo ste mali pozitívny prvotrimestralny skrining, ako dopadol ten ďalší? Teda tie tripple testy 🙂 ďakujem za odpovede

riskoh
17. mar 2022

Vychadzaju castokrat falosne pozitivne,v zahranici sa uz tieto testy nerobia,dokazu tymi vysledkami tak vystresovat mamicky ze az.....odporuvam dobre morfologicke sono-napr.MuDr. Grochal Martin

ivetta1234
18. mar 2022

@mery234 Ahoj, ja som ten prvý mala pozitívny. Samozrejme to, že to bolo len 1 z 270 mi povedali až potom čo ma úplne vystresovali a zdeptali :D a druhý mi už vyšiel negatívny (niak 1 z 10000). Jediné čo si z tejto skúsenosti beriem je to, že ak budem druhýkrát tehotná tak im rovno poviem nech si výsledky z prvého skríningu nechajú pre seba a nech ma nestresujú zbytočne 😝

miska486
9. nov 2025
@riskoh

Vychadzaju castokrat falosne pozitivne,v zahranici sa uz tieto testy nerobia,dokazu tymi vysledkami tak vystresovat mamicky ze az.....odporuvam dobre morfologicke sono-napr.MuDr. Grochal Martin

@riskoh Presne, kvalitný genetický sonogram v 20 týždni vyrieši všetko. Za mňa MUDr. Juhás, PhD. v Košiciach-Myslave v CFGD. Všetko podrobne pomeral, vysvetlil a okomentoval + zrušil riziko na Downa 1:10 z Triple testov.