Poznáte citlivého psychoterapeuta v Bratislave?
ahojte, prosim vedel by mi niekto poradit dobreho, no predovsetkym citliveho a ohladuplneho psychoterapeuta/psychoterapeutky v BA? som v 18.tt a od prvych tyzdnov prekonavam strasne stavy uzkosti, niekedy az paniky, no nemam velke stastie pri hladani pomoci...☹ citala som, ze aj v tehotenstve sa daju brat lieky na uzkost...nemate niektora skusenosti s niecim podobnym? dakujem za odozvu...
dakujem za odozvu 🙂 priatelia, moji psikovia a priroda pomahaju na chvilku, no uzkost sa stale vracia najma, ked som sama. skusala som aj psychoterapeuta a takisto zabralo len na chvilku, mozno by som mala skusit ineho, neviem. dufam je to len hormonalna zalezitost a postupne to prejde...navstevy psychiatra sa sice dost obavam, ak by vsak niekto poznal naozaj dobreho, dajte prosim kontakt. vdaka
@zuzulianka84 ahoj nasla si dobreho psychoterapeuta?
ahoj, no nie je to celkom psychoterapeut, ale nasla som dobru psychiatricku. hladas tiez?

ahoj.. no ja som na zaciatku tohoto tehotenstva mavala tiez stavy uzkosti, ale asi nie takeho rozsahu ako ty, ak rozmyslas o odbornej pomoci. kazdopadne, ale to je iba moj osobny nazor) , by som nehladala medikamentozny sposob pomoci. urcite je viac rieseni, psycholog by ti pomoct mohol. skusala si nejako sa odreagovat? napr. vychadzka do prirody, ist si zaplavat, stretavat sa s priatemi, ist na masaz, dopriat si zmenu.. mozno banality ale mne taketo veci velmi pomahaju 🙂 neviem ci som pomohla ale kazdopadne drzim palce aby to coskoro preslo 🙂