Prázdny vak v 8. týždni
Dnes som bola na vyšetrenie v 8.tyzdni- diagnóza anembryomola , pozreli sa na to 3 nezávislí gynekológovia, objednali ma na kyret o týždeň s tým,že ráno ešte bude kontrolné usg, krvácanie som nemala žiadne ani veľké bolesti, v 6.tyzdni som bola na 1.vysetrenie a vyzeralo to ok aj keď ani vtedy nebolo ešte vidno embryo :( bojím sa ,či budem ôk po zákroku, či nemám ešte počkať dlhšie, neviem co robiť :(
Zažila som dva krát bohužiaľ :( do tretice sa podarilo ale brala som lieky ktoré tomu dopomohli aby to dopadlo dobre držím palce ❤️❤️❤️
1x som bola u gyn 7+0 prázdny vak, ďalšia kontrola 9+0 zostal prazdny, tak som išla o týždeň s tým, že už to uzavrieme a až potom to uzavrela ako anembryolu... Odporučila mi počkať na samočistenie, čo mi vyhovovalo , pretože s kyretom som nebola stotoznena ani ja sama.
Takze závisí to od tvojej psychiky, či to chceš co najskôr ukončiť a ísť na kyret alebo čakať. Samozrejme závisí aj od toho ako sa cítiš. Mňa doktorka poučila.
@ivana3111 waaw! Zazrak! drzim mocne silno palce!!!
@ivana3111 az mi slzy vyhrkli. Nech rastie a je zdrave 🤍
@selena_luna ďakujem zo ♡
@ivana3111 ahoj ako sa ti dari?

@ivana3111 mrzi ma to, ak to vidili 3 dokori a vsetci sa zhodli, tak zial je to anembryola. Odporucam ist na kyret co najskor- skor to hodis za seba a mozes sa sustredit na dalsie babo. Viem co pisem , sama som si presla zamlcanym potratom v 10 tt.
Po zakroku budes ok,neboj. Ja som opat otehotnela 4 mesiace po a teraz mam zdrave babo. Drzim palce.