icon

Prečo 1,5-ročný synček vracia po dojčení?

25. feb 2025

Ahojte, syncek bol chorý 7 dní mal aj Atb summamed 5 dní ich užíval , mal vysoké teploty 39 a kašel. Potom prešli po 7 dnoch aj teploty , akonahle dobral atb bolo ok 2 dni asi. Potom začali zas teploty a mierne zvracanie sem tam. A tie teploty už trvajú 4 deň ale len tak že raz za deň max dva má do 39 po liekoch vždy klesne a keď si to tak premietam vždy po mlieku keďže ho kojím mu príde zle , dnes som ho kojila na to 5 min sa dogrckal , teraz pred spaním kojím a plným prúdom všetko von. Mám prestať kojiť ? Som smutná z toho, nechcela som ho odstaviť teraz až keď bude mať 2 roky ale inak sa asi nedá , vždy mi všetko po kojení dogrcká na totálku :(

sisska96
25. feb 2025

1,5 decko kojíš? :o čožeeeee načooo

dzescebuly
25. feb 2025

@sisska96 je to jej vec hádam 🤦otázka znela inak

autor
25. feb 2025

@sisska96 ja si myslim, ze otazka znela inak.

sisska96
25. feb 2025

@dzescebuly Tak nech nekojí preboha a nebude grcať.... Už je dosť veľké na normálne jedlo, nie je bábätko

autor
25. feb 2025

@sisska96 keď nevieš podať normalny argument a radu tak sa nezapájaj do komunikacie ktoré nie sú pre tvoj mozog dostačujúce

viestta
25. feb 2025

Skus mu jeden den nedat mlieko, uvidis. Podla mna je este nedolieceny, nasad mu aj probiotika nech sa da organizmus do poriadku

lilian183
25. feb 2025

Grcal aj predtým ako bol chorý? Možno mu nesadlo niečo čo si ty zjedla a dostalo sa to do mlieka

autor
25. feb 2025

@viestta probiotika berie od kedy bol prvy krat chorý

autor
25. feb 2025

@lilian183 ano par krat ho napínalo ale nie v takom množstve ako teraz. Teraz je to castejsie po tom mlieku, nic som na strave nezmenila vzdy jem to iste takze yo by nemalo vplyv. Predtym problem nebol

viestta
25. feb 2025

nemoze mat podrazdeny zaludok z ATB? Vysad mu mlieko na par dni, uvidis

denkabemommy
25. feb 2025

Niektoré atb sa nemajú radi s mliekom,nie s materským skôr s klasickým, takže skús ty vysadiť mliečne výrobky ( ak chceš dojčiť ďalej). Pripadne skús odsledovať iné alergény, na ktoré by mohol reagovať (aj keď sú napríkad len v tvojej strave)

denkabemommy
25. feb 2025

@sisska96 1.5r dieťa dojčí na to, aby sa také ako ty mohli pohoršovať a pýtať sa debilné otázky 😉

lucik194
25. feb 2025

deti sa pri chorobe (hlavne viroza) nekoja, teda nepodáva sa im ziadne mlieko. mlieko je tazke na travenie. do toho atb. zla kombinacia.

aspoň 5-6 dni ziadne mliecne vyrobky......

sisska96
26. feb 2025

@denkabemommy Za mňa môže dojčiť aj keď bude v škôlke 😂 ak neostane na maminkinej cecke

susannnsusan123
26. feb 2025

kup a urob mu test na chripku, nakolko co opisujes su priznaky chripky a my sme to mali tiez.

autor
26. feb 2025

@susannnsusan123 no bol s nim muz na pohotovosti nakolko horucky mu pretrvavaju a po materskom mlieku mu je zle , crp cez 30 vraj nejaka infekcia a mame ist zajtra k obvodnej aby zobrala krv stolicu atd ze co to je a mne odporucili prestat kojit alebo si dat pauzu..ale kedze som chcela prestat kojit o par mesiacov tak to urobim asi teraz aj ked mi to trha srdce ale asi uz musim. Len neviem co si dat na prsia nakolko ich uz mam dost naliate a bolestive , odsavacku uz nemam..

denkabemommy
26. feb 2025

@sisska96 podľa prvého komentára ti to asi jedno nie je 🙃.. nech dojčí aj do maturity, aspoň bude dieťa menej v strese. Ani netušíš koľko škôlkarov je reálne ešte dojčených

susannnsusan123
27. feb 2025

ta nic odsavaf, nenechavaj tam mlieko, lebo sa ti zapalia. Ak si pevne rozhodnutia odstavit, tak potom sa daju este od zenskeho lieky na to. ale co ja viem, ja by som kojila, max 2-3 pauza a odsavaniec kym neustupi teplota. Ja som s kojenim tolko stastia nemala, ale dala by som hocioc zato kojit co najdlhsie 🙂