icon

Preventívna cerkláž v tehotenstve

tinusik211
4. jún 2025

Ahojte, prosím Vás malte niekto skúsenosť s preventívnym zašitím krčka maternice ? Ide o to že v predchadzajucom tehotenstve som potratila v 15tt kvôli otvorenému krčku. Teraz som tehotná opäť a lekár v nemocnici mi odporúčil preventívne zašitie krčka no povedal že sa to vykonáva v 12-14 tt a zase moja gynekologička tvrdí že až od 20tt. Následne bolo Vaše tehotenstvo v poriadku a vydržali ste až do termínu pôrodu? Ďakujem Vám ☺️

lilianka28
4. jún 2025

@tinusik211 áno, 2x som absolvovala. Deti donosené, dokonca som prenášala.

tinusik211
autor
4. jún 2025
@lilianka28

@lilianka28 a v koľkým týždni ti ju robili? Musela si mať potom úplne kľudový režim? ☺️

lilianka28
4. jún 2025
@tinusik211

@lilianka28 a v koľkým týždni ti ju robili? Musela si mať potom úplne kľudový režim? ☺️

@tinusik211 v 24 a áno kludovy režim

ki_ki2
3. okt 2025
@lilianka28

@lilianka28 ahoj , prosím ta pamätáš si na prvý týždeň po serklazi ? Bola si úplne bez bolesti ? Ja som 4 deň po už aj doma prepustená . Bez krvacania ale keď som na wc má pichá zo spodu aj keď ležím občas . Nemala si niečo podobné ?

lilianka28
3. okt 2025

@ki_ki2 nespomínam si, že by som mala takéto bolesti.
Ja som bola 2 týždne v nemocnici.

ki_ki2
3. okt 2025
@lilianka28

@ki_ki2 nespomínam si, že by som mala takéto bolesti.
Ja som bola 2 týždne v nemocnici.

@lilianka28 mne brali aj amnio možno aj preto . Mňa na druhý deň po serklazi pustili. A ako dobre ? Steh drzal? Nepamätáš si aký si mala krcok pred prešitim?

lilianka28
3. okt 2025
@ki_ki2

@lilianka28 mne brali aj amnio možno aj preto . Mňa na druhý deň po serklazi pustili. A ako dobre ? Steh drzal? Nepamätáš si aký si mala krcok pred prešitim?

@ki_ki2 steh držal, dokonca som nakoniec prenášala 🙈
Myslím že som mala krčok na 1,5 cm.

ki_ki2
3. okt 2025
@lilianka28

@ki_ki2 steh držal, dokonca som nakoniec prenášala 🙈
Myslím že som mala krčok na 1,5 cm.

@lilianka28 ja tak isto , z vonka drží zatiaľ z vnútra som sa otvárala tiež 1,5cm krcok funkčná dĺžka a celková 4.. dúfam teda že aj my vydrzime 🥹 Zatiaľ mám teda rešpekt ist aj na wc . Kde vám robili zákrok ?

lilianka28
3. okt 2025
@ki_ki2

@lilianka28 ja tak isto , z vonka drží zatiaľ z vnútra som sa otvárala tiež 1,5cm krcok funkčná dĺžka a celková 4.. dúfam teda že aj my vydrzime 🥹 Zatiaľ mám teda rešpekt ist aj na wc . Kde vám robili zákrok ?

@ki_ki2 držím palce, nech všetko dobre dopadne.
Mne robili v RK, ale už je to nielkoľko rokov.