icon

Prežilo vaše 500 g dieťa narodené v 25. týždni?

12. feb 2024

Chcela by som sa opýtať ci niekomu prežilo 500 gramove babetko narodene 25 tt

zuzula777
12. feb 2024

Kamarátkina malá sa narodila v 25tt, mala 590g. V marci oslávi 3 roky 🙂

marianarem
12. feb 2024

Ja mam takeho kamarata, uz mu taha na 50, takze to bolo dokonca uz dost davno. Neviem presne tyzden, kedy sa narodil, ale viem ze to.bolo v 6. mesiaci a vaha bola priblizne takato. Dorastol na normalneho chlapa, hoci zvykol mat zdravotne problemy. Nie nejake hrozne, skor take ze s chrbticou, na kozi bolo vidiet, ze nie je uplne zdrava, zrak slabsi a tak. Ale inac vysoky, sikovny, inteligentny.

zuzap33
13. feb 2024

Kazde dieta ine. Ano poznam, ale s trvalymi nasledkami

saxana000
13. feb 2024

Medicina ide dopredu od.25.tyzdna u ide.o.porod nie o potrat bezne vypiplu a zachrania aj taketo deti.otazne su nasledky ktore si nesu cely zivot...

petulda333
13. feb 2024

Ja tiez poznam. Chlapec ma asi 12r. Nema trvale nasledky

bubinko1506
13. feb 2024

Poznam 2 take deti - jedno uz ma 9 rokov, bez trvalych nasledkov, akurat je dievcatko nizsie. Druhe dievcatko ma 7 rokov a vazne trvale nasledky - nerozprava, DMO, hluche, takmer nevidiace, mentalne postihnute.

nairia
13. feb 2024

mame v rodine, neviem ale porodnu vahu a priblizne tak nejak 5/6m sa narodila. teraz ma nejak 10r, ale zdravotne problemy su. ma oslabenu imunitu (dychacie cesty su velmi nachylne), nosi dost silne dioptrie. ale mentalne je uplne v poriadku, mile, sikovne dieta.

any_soj
13. feb 2024

Skupina na FB Predčasniatka a rizikové bábätká - tam keď dáš tú otázku, dostaneš dosť odpovedí a povzbudenia 🙂