Priberanie 2,5 kg za týždeň
Ahojte baby, ako už je aj v nadpise, toto je jediné čo ma trápi. Minulý utorok na poradni som mala prírastok 4kg. Aktuálne som v 18tom týždni. No v sobotu som sa odvážila a ostala som v nemom úžase. Už nad tým pár dní rozmýšľam, obzerám sa stále v zrkadle a tam kde sa mi to vždy najviac ukladalo keď som pribrala, nemám nič zato boky, stehná, zadok sú moje najhoršie partie. Cítim sa kvôli tomu aj dosť škaredo.. už ma napadlo či ma nemohlo zavodniť veď to je pre mňa nemysliteľné 2,5kg za 5 dní.. mate niekto s tým skúsenosti? Ďakujem🙂
@dominika1922 pokud chces sledovat prirustek/ubytek vahy musis se vazit idealne za stejnych podminek - tedy hned po probuzeni na lacno. Pokud ses u doktorky vazila na lacno a doma vecer, rozdil muze byt klidne 2kg. Vaha pres den dost lita v zavislosti na tom, co jsi snedla.
@dominika1922 ja som to takto mala pri prvom tehotenstve počas hormonálnej terapie.
@dominika1922 môže byť aj problém váha. Inak môže vážiť vaša a u lekára. Aj u mňa bol taky rozdiel ale iba kvôli chybnej váhe
@tosomja práveže na tie 4kg som sa pýtala a to bolo vpohode.
@bluemoon24
@mullerova46 keď som otehotnela tak u doktorky bola váha pokazená takže sa vážim celú dobu iba doma a skutočne mi to.za 5 dní skočilo o 2,5kg. Mňa zaujíma či je to vôbec reálne alebo to môže byť voda..
@terry658 na začiatku som brala progesteron a vtedy ma zavodnilo ale už neberiem nič a akosi sa čosi stalo...pritom.sa neprejedam
@dominika1922 treba sa stále vážiť ráno nalačno a po wc
A ne často
@terezia323 tak aj robím. A nevážim sa často iba raz alebo dvakrát mesačne keď mám mať poradňu
@dominika1922 sú ženy, ktoré v tehotenstve priberú veľa. Nech robia co robia.
@terezia323 ja to beriem ale mne to nepríde bežné za 5 dní 2,5kg..
@dominika1922 počkaj 2 týždne či to pôjde zase tak hore
No jasom priberala veľa,hlavne pri druhom tehotenstve až 26 kg a určite som sa neprejedala.
@dominika1922 tu by som velmi premyslala ci ta vaha dobre vazi..to je nejako vela za 5 dni od poradne...ja som do 21tt pribrala celkovo 5,5 kg 🤔
@dominika1922 najskôr to bolo len nárazové, možno si telo len viac vody podržalo, alebo nejaká nepresnosť na váhe
@terezia323 veru skúsim ešte počkať a uvidíme
@angela85 moc dúfam že to nebude aj môj prípad...pred tehotenstvom som schudla 15kil veľmi ťažko
@floki1994 ved tiež sa mi to nezdá ale je to taka ako komunistická váha s ručičkou.Tie digitálne sa mi nikdy nepozdávali. Skúsim na nej niečo odvážiť
@mayami a s tou vodou sa dá niečo robiť?
@dominika1922 treba piť dostatok tekutín, najlepšie čistej vody
@dominika1922 ale hej. Pri druhej 😄😄 a to mam 63/178 cm
Veru pri druhej čo poradňa plus 2 až 4 kg na konci 25+ ale mam všetko dole
Dr len povedala, že mi chutí a vôbec som nejako nejedla ale lepidlo sa na mňa. Najhoršie je to k tomu 30-34 týždeň to len začneš naberať.
Ja som ale aj mala veľké deti aj ja som bola veľká skoro 5 kg
Jaj kukám že tiež druhé čakáš.
Klasika.
@dominika1922 nestresuj, určite nebudeš toľko priberať každý týždeň, to by si vošla do dejín. To boli len moje dohady, spraviť s tým nespravíš nič, ako prišla, tak odíde.
@dominika1922 nie všetko je tuk. Telo zadržiava viac vody. Ak si nezvýšila kaloricky príjem, tak sa neobavaj. Držím palce, nech hlavne tehu je bezproblémové.
@dominika1922 ak to bolo na tej istej váhe, a nie je pokazená (čojaviem skús tam dať kilo múky), tak by som ja zavolala doktorovi, lebo tuk to isto nemôže byť a 2,5litra vody za 5 dní je veľa. Možno je to úplne v pohode, ale ja by som si zavolala.
@any_soj áno skúšala som tú múku a sedí váha. Takže skutočne som mala taký nárast, skúsim ešte počkať pár dní a odvážim sa znova. Možno že to ostane na tom istom. Ak by to zase stúplo tak jej napíšem email čo si o tom myslí..
Bežne môžeš mať vykyv aj viac ako kilo jeden deň oproti druhému. Hore aj dole, voda, jedlo, atď. Keď tak skus sa vážiť každé ráno a uvidis, ako ti to beha hore dole. Reálne ak by si veľmi chcela sledovať priberanie tak aj s mierami by si to možno mala porovnávať ale fakt je ze v tehu, ak sa stravujem zdravo, nie za dvoch, tak nenarobis s tým aj tak nič🙂
@dominika1922 najhoršie je posledné 2 mesiace, to moze vystreliť aj 10 kilov

@dominika1922 no je to veľa, ale keď ti na to gynekológ nič nepovedal, asi je to ešte ok.