icon

Problémy po embólii

misulka7
29. mar 2016

Ahoj baby,
Mala som emboliu takze som momentalne na fraxiparine, v 8tt som zacala spinit a na pohotovosti mi nemohli dat ani hormony na urzanie teho kedze ziadne nemozem.
Lekarka povedala ze krvacanie krpca neohrozilo, nevedia vsak preco spinim a nic viac sa neudialo. Zajtra idem do prace a bojim sa aby sa nestalo nieco horsie.
Mate skusenosti?

bonaqa2013
29. mar 2016

@misulka7 mám pri 2 tehu. Odležala som to v nemocnici, a potom bolo aj dobre. Ja som krvácala za to celé tehu asi tak 3 razy, ale nakoniec sa narodilo zdravé dievčatko. V súčasnosti chodí do 4 tr. ZŠ. Ani predtým, ani ďalšie tehu som už taký problém nemala.
možno by ti dobre spravila PN, alebo dovolenka - oddych,. V nemocnici som bola zbytočne, tam nikto nič, len som ležala - čo som mohla aj doma.... Ale pretrhnúť sa tam nešli....

misulka7
autor
6. máj 2016

To je klasika teraz mam mesiac pn ale od obvodnej aj na hematologii by boli za a gynekog ma svoju hlavu..v nemocnici nerobia nikdy nic kym neumieras ;) pohadzovali ma ako horuci zemiak s tym ze som seknuta v chrbte az kym ma v poslednej chvili neodviezla zachranka na JIS s plnymi plucami krvi...takze chapem nemocka nema vyNam