Problémy s ekzémom a zápalom očí počas tehotenstva
Zdravim odkedy som sa presťahovala uz to bude druhy mesiac sa mi pri oku spravil maly cerveny flek ekzemu , zacalo sa to zväčšovať niekedy to vydno aj na vieckach aj pod očami , bola som pri koznej ta mi odporučila lem cerave kedze som tehotna ze mi nic nemoze dat lenze to nepomohlo neriešila by som to lenze pri oku mi to vadi a clovek sa nemoze ani nalíčiť + pri suchani alebo dotyku to je nepríjemne …no posledné 3 dni som si všimla žltý hlien pri kútiku oka takze to bude dalsi problém bud zapal alebo nieco neviem pociťujem palenie toho oka kde je ekzém a dnes pri druhom oku kde ten ekzém nebol az taky sa mi spravila malinká bodka ktorá je krvavá a boli tak ja uz neviem ako si poradit a ako naschval sa mi to všetko deje teraz počas sviatkov kde ma nikde nezoberú lebo všade maju dovolenky 🥲
@bely46 ten ekzém mam aj medzi prstami dvomi a na ruke maly flek inak nikde … doma som to nikdy nemala az odkedy som prisla bývať na dedinu neviem co by mohol byt spúšťač no ako naschval všetko len spojené z ociami 😞
@bely46 potierat allergika ocny krem, nejake antihistaminika, ziadne licenie!!! A ziadne ine ocne kremy!!!
Na oka ocuflash kvapky aj 5xdenne kludne aj ked si tehotna
Nemenila si prací prášok alebo materiál posteľného prádla? U mňa bol spúšťač materiál posteľného prádla, prestala som ho používať ekzém z očného viečka zmizol.
Nemenila si prací prášok alebo materiál posteľného prádla? U mňa bol spúšťač materiál posteľného prádla, prestala som ho používať ekzém z očného viečka zmizol.
@bely46 ten ekzém mam aj medzi prstami dvomi a na ruke maly flek inak nikde … doma som to nikdy nemala az odkedy som prisla bývať na dedinu neviem co by mohol byt spúšťač no ako naschval všetko len spojené z ociami 😞
@bely46 pleseň sa môže robiť takto medzi prstami. Skús vysadiť cukor a uvidíš či sa nezlepší. Keď si tehotná môžeš aj kortikoidy v malom množstve lokálne a aj antihistaminiká. Ja bojujem s ekzémom počas tehotenstva takto lebo ho inak neviem skrotiť a gynekológ nad tým mávol rukou a kožná lekárka mi nastavila liečbu.