Problémy so spánkom a tlaky v 35. týždni
Ahojte som v 35tt, celkovo zle spím a myslím na zle veci , minuly týždeň som bola u doktorky krcok dlhy mala vysoko všetko v pohode. Včera som k večeru keď som si ľahla mala sa silno pucila a mala som tlaky na konecnik že som musela zmeniť polohu šla som na wc ale neprehnalo poslednú dobu mám problémy s vyprazdnenim.Mate skúsenosť ? nechcem stále chodiť každú chvíľu k doktorovi ak to nesú silne bolesti ďakujem
Vzdy som ako tehotna posledne 1-2 mesiace zle spala, zle chodila, zle vstavala, tazkosti s vyprazdnovanim su v norme. Z toho co popisujes mi nic divne na 35tt nepride, ze by som utekala k doktorovi.
@colsami na jednom fóre mi písali že do 2 týždňov rodín
@78marketa123 takto sa citi skoro kazda v 35tt. A to kedy porodis nevie naozaj nikto a uz vobec nie ludia na nejakom fore takze to by som do uvahy nebrala. Mozes rodit o tyzden a aj o mesiac
@78marketa123 😃
Ved mozno rodis mozno nie aj do 2 tyzdnov. A mozno budes este 2 tyzdne prenasat. Ak sa teda chces riadit radami na fore 😁
@78marketa123 takto sa citi skoro kazda v 35tt. A to kedy porodis nevie naozaj nikto a uz vobec nie ludia na nejakom fore takze to by som do uvahy nebrala. Mozes rodit o tyzden a aj o mesiac
@michaelam2 a to pucenie a tlak na kostrč?
Teraz si mi pripomenula, ako som bola takto pred rokom +/- den na poradni a tam mi gyn povedala, ze na dalsej poradni sa uz urcite nevidime, lebo podla nej do par dni porodim 😁 dockala som sa svojho riadneho terminu, dokonca som aj tyzden prenasala. Vidiet sme sa na dalsej poradni videli a stihla som dat este aj jednu v porodnici. Tiez som sa uz isla pomaly "rozpadnut", otvorena na 2prsty, krcok skrateny, mala tak nizko, ze som myslela, ze mi vyleti 😁
Teraz si mi pripomenula, ako som bola takto pred rokom +/- den na poradni a tam mi gyn povedala, ze na dalsej poradni sa uz urcite nevidime, lebo podla nej do par dni porodim 😁 dockala som sa svojho riadneho terminu, dokonca som aj tyzden prenasala. Vidiet sme sa na dalsej poradni videli a stihla som dat este aj jednu v porodnici. Tiez som sa uz isla pomaly "rozpadnut", otvorena na 2prsty, krcok skrateny, mala tak nizko, ze som myslela, ze mi vyleti 😁
@evcagabi ja zas v pohode mám krcok pred týždňom neviem ako je teraz na tom , len mám mat plánovanú sekciu tak chcem vydržať
@78marketa123 tiez
@michaelam2 mám plánovanú sekciu a necítim sa na to aby babo šlo von
Všetko je normálne, čoskoro porodis a bude ľahšie.
ty si prvorodicka predpokladam?!

Vzdy som ako tehotna posledne 1-2 mesiace zle spala, zle chodila, zle vstavala, tazkosti s vyprazdnovanim su v norme. Z toho co popisujes mi nic divne na 35tt nepride, ze by som utekala k doktorovi.