icon

Pustia ma prednostne medzi prvými na antigénovom testovaní, keď som tehotná?

aelind
28. dec 2020

Ahojte baby! Je tu niekto, kto bol teraz niekedy na antigénovom testovaní počas tehotenstva? Pustili Vás prednostne kvôli tehotenstvu? Lebo ja sa zajtra chystám aj s manželom, pretože máme nejaké príznaky, tak si chcem byť istá, ale tu u nás sú strašné dlhé rady teraz počas sviatkov, čakanie na pár hodín. Ja toľko nevydržím stáť, už aj len z toho hľadiska, že chodím každú pl hodku na wc. Poradte mi prosím, podľa Vás si môžem požiadať o prednostné vyšetrenie?

hettinka
28. dec 2020

@aelind nech ide iba manžel. A ty kontaktuj lekára a gynekológa, nech ta pripadne objednajú na presnú hodinu na PCR test. Dovtedy zostaňte obaja doma v karantene.

nina255
28. dec 2020

@aelind odkial si ? Da sa aj objednat niekde na presnu hodinu na antigenove testy

petamich
28. dec 2020

@aelind u nas v BA nie, iba pocas celoplosneho sme mali jedno miesto, kde na zaklade tehotenskej knizky uprednostnovali ale aj to iba zenu (partnera a sprievod nie), ono ak si vo vysokom stadiu a je to vidiet, tak mozno si ta niekto vsimne ale ista by som si nebola, radsej nech manzel odstoji a pridaj sa ked budete na rade alebo sa objednaj na PCR

lucia147852
28. dec 2020

@aelind načo na antigen. Ak máš príznaky mozes sa na pcr objednať na presný čas na stránke koronago

hettinka
28. dec 2020

@nina255 u nás v meste sa objednať nedá. Rady na 3 hodiny, čo pisu ľudia na FB. Ľudia chcú lyžovať, tak stoja. Mali lyziarske strediska zatvoriť a basta. Toto je katastrofa, ľudia sa nakazia aj v tých radoch, alebo nachladnu.
V susednom krajskom meste sú termíny na objednanie voľne o 2 týždne...

katym77
28. dec 2020

Jasne že by ťa mali pustiť tý ktorý tam čakajú kvôly komerčným blbostiam

aelind
autor
28. dec 2020

Ďakujem baby, tak pojde asi len manžel a keď mu výjde pozitívny, tak to budem riešiť s lekárom. A keď ma objedná lekár na PCR tak to netreba platiť tých 65€ alebo presne tak platím, ako by som sa objednala sama?

queen_mary
28. dec 2020

@aelind v bratislave v digital parku testuju za 25 ecok v presny objednany cas. Odskusane trikrat, paradicka.

petamich
28. dec 2020

@aelind ak mas priznaky alebo manzel vyjde pozitivne = bola si v priamom styku bude to bez poplatku

lucia147852
28. dec 2020

@aelind bez poplatku. Aj keď sa sama registrujes je to bez poplatku. Lebo máš príznaky. Neni to z tvojej záľuby. Muž bol Zrovná dnes. Kontakt s pozitívnym

hettinka
28. dec 2020

@aelind ak bude manžel pozitívny, si jeho úzky kontakt a PCR máš zadarmo.

lesnajahodka
28. dec 2020

Ja som bola viackrát, ani raz ma nik nepustil pred seba. ALE. Mohol by manžel vystáť rad,brnknut keď už už bude na rade a prídeš. Ak uvidia ľudia za ním tehu bruško,nik nič nebude mať proti🙂

1mina
28. dec 2020

Ja som.bola uz asi 4 krat co som tehotna...po pravde ako nikto sa ma nepytal zeby ma pustil dopredu ale zas v radr som stala iba raz a pol hodki takze som to nerieisla.... v.opacnem pripade by som isla normalne dopredu povedat vojakovi/policajtovi nech ma pustia dopredu ze som.tehu a keby nie tak sa otocim ale ak su trocha normalny tak by mali 🙂

aelind
autor
28. dec 2020

@lesnajahodka žiaľ túto možnosť nemám, lebo sme z dediny a sme na pôl hodku od mesta kde robia tie testy. Manžel pôjde vystát ten rad, a keď mu výjde pozitívny tak sa objednám na ten PCR.

viestta
Odpoveď bola odstránená
lyci
28. dec 2020

@aelind co? to vazne tehotne nemaju prednost? rozhoduje o tom vojak. normalne by som sa ho sla priamo spytat ci mozem mat prednost. neviem ci tehotne cakaju normalne v rade. vzdy sme mali prednost kvoli malemu. na celoplosnom sme este nevedeli a bolo nam blbe sa obiehat. normalne nas ludia zacali pustat a este aj dosiel vojak, ze mame ist dopredu. minuly tyzden sme boli na antigenovom a zobrali nas styroch hned a mimo poradia, aj ked uz nedavali cisla. dnes bol na pcr test iba maly (11 mesiacov), sice na presny cas, ale rad bol dlhy. sli sme z druhej strany za vojakom a hned maleho otestovali. nie je hanba sa ist spytat. podla mna, clovek so zdravym rozumom nebude namietat. aj ked mne nerobilo problem stat na nohach cely den aj mesiac pred porodom. toto je trochu ine

tami2014
28. dec 2020

@aelind mna zakazdym pustia.

inga93
28. dec 2020

@aelind ak si z KN, vies sa za poplatok objednat na AG test v KN, terminy su ale az po novom roku... v nasom meste to mame odskusane, sice to nie je zadarmo, ale nestojis 3 hod vonku v rade... https://rezervacie.agel.sk/r/rezervacia-terminu

ivus14gasparka
28. dec 2020

@aelind Bola som 2 krát na AG testoch a vždy ma zobrali dopredu , keďže som tehotná ani knižka nebola potrebna brucho veľké tak videl vojak, že som tehotná

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
luulinkaa
29. dec 2020

@aelind mna oustili prednostne, v Trnave, ale manzel bude musiet pockat.