Rady proti prechladnutiu v tehotenstve
Ahojte
Som v 13t a mám virózu klasika sopel kašeľ..čo prírodné vám rýchlo zaberá
Doma mám ešte 2rocaka tak musím fungovať..
Zazvor a teply kupel by som vynechala. Mne vzdy pomaha naparovanie, kloktanie slanou vodou, teply caj s medom a citronom.
Paralen a na kašeľ som teraz brala sirup od Dr. Weissa - samé bylinky, vhodné pre tehotné a pomohlo mi to, som 14tt
Som chora uz 2 tyzden upchaty nos davam aj stop nadcha sprey vincetka naparujem a nic nepomaha tieto veci mi strasne vysusia nos dr mi dala pamycoin a nepomaha tiez vysusi nos som uz zufala nechcem malemu ublizit ked si dam nasivin
Som chora uz 2 tyzden upchaty nos davam aj stop nadcha sprey vincetka naparujem a nic nepomaha tieto veci mi strasne vysusia nos dr mi dala pamycoin a nepomaha tiez vysusi nos som uz zufala nechcem malemu ublizit ked si dam nasivin
@ponyza ja som vyskusala vincetku stopnadcha steimer ci ako sa to pise a nic nepomaha Naparovanie a tie solne blbosti vobec nepomahaju vysusia nos Dr mi dala atb berem ich od pondelka a stale mam plny nos no uz len jednu dierku Sople nevyfukam ale stekaju mi dole podla mna je to ta zadna nadcha Strasne sa bojim aby to malemu neublizilo ale som zufala uz a do porodu 3 m

@siskaa86 nirmalne čaj med citrón zázvor, teplý kúpeľ v slanej vode, napalovanie, ak máš doma biolampu tak tá