icon

Ranná nevoľnosť v 8. týždni tehotenstva

3. máj 2025

Baby som 8 tt tehotenstva a cele dni mi je zle na žalúdok ziadne zvracanie len zle strašne od rána do večera už to trva týždeň v kuse. Co vám pomohlo nato alebo ako dlho to drží

gejb
3. máj 2025

Gynekológ ti predpise tabletky proti nevoľnosti.

katulkagajdos
3. máj 2025

Mna to držalo prvý trimester, akoby mi niekto sedel na žalúdku, nevracala som, ale cítila som ťažbou, trocha mi pomáhalo jesť menšie porcie, nie ťažkú stravu, citrónová voda, jablka a lizatka pre tehotné proti nevoľnosti… nemala som to nejaké extrémne, ale keď som to hovorila doktorovi, hovoril, že mi môže aj predpísať tabletky, ale až take zlé to nebolo.

kikiballa
3. máj 2025

Musíš sama na to prísť čo ti pomôže. Mne napríklad pomáhali bublinkové minerálky a studené grepy a pomaranče...ale ak som zjedla grep izbovej teploty ,hneď išiel von ...tiež mi pomáhali slane tyčinky. Keď bolo najhoršie, gynekologička mi predpísala tabletky a pomohli.

evinku
3. máj 2025

Mne zabrala Pepsi cola po duskoch piť a cukríky zázvor +med...

zuzkaa1991
3. máj 2025

Mne tak bolo používam GASTROCYNESINE urcite odporúčam brala som to kazdy den ;) a pepsi

parvinka0001
3. máj 2025

Nepomohlo nič .

bubinda
3. máj 2025

iba vydrzat :( ja som bola aj na infuziach v nemocnici. Pri oboch detoch sa to zacalo zlepsovat v 16tt a v 20tt to uz bolo v poriadku. Treba skusat co pomoze, mne pomahalo nemat uplne prazdny zaludok, cize stale nieco pochrumkavat ale castokrat som sa musela do jedenia premahat aby som vobec nieco do seba natlacia. To ze v zaludku nieco bolo mi na chvilku pomohlo ale ta tazoba bola pritomna pocas dna stale. Ja som mala pocit akoby som bola po opici, bolo to velmi narocne. Drzim palce!

adka897
3. máj 2025

Mne nepomohlo nic, preslo to az v cca 16tyzdni🙈

adeladulova
3. máj 2025

Mne pomohlo zjesť banán q potom vypiť 3dcl vody a ísť to vyvracat. Uľavilo sa mi vždy a do večera bol pokoj. Banán sa vždy dobre vracia, nie je horký ale sladký. Prve tehotenstvo som tak fungovala celý prvý trimester

weronka31
3. máj 2025

Kazdej zaberie nieco ine... v prvom tehotenstve mi zaberali take zazvorove tabletky, alebo caje, alebo coca cola. Preslo to po prvom trimesti. V druhom tehotenstve mi nepomohlo vobec nic! A zvracala som az do porodu :(

katie253
3. máj 2025

Zázvorové cukríky, lízatká, pytaj v lekárni.

lilli110
3. máj 2025

Mala som to podobne. Mne takto ale bolo cca do 28tt. 24/7 zle (potom do pôrodu už len pár hodín cez den😅) Večer a v noci asi najhoršie. Pomáhali mi mentolove cukríky, čistá voda, jablko, cola..najdi si to svoje, čo zaberie tebe. Mne lieky, zazvorove lízatko napr.nezabrali vôbec.

maryetta
3. máj 2025

Mne tak bolo cele tehu. 4x. Ale aj som zvracala. Niekedy iba zle.
Nepomohlo nic. Az porod.

autor
4. máj 2025

Ďakujem vám baby za vaše skúsenosti je to ozaj hrozne a nie a nie prejst ja uvažujem skúsiť toto len neviem ci môžem. Ja už som skúsila colu, piškóty, citrónovú vodu , a mnoho iných len nič žiadny ústupok najhoršie natom je ze musím ležať lebo keď som na nohách ešte viac cítim a padnem akoby do únavy, ale úprimne ma to už hneva neviem fungovať ako normálna zena co sa týka upratovania a varenia lebo nezvládam to 🥹 dúfam že to prejde čím skôr 🫶 pridávam tu foto ci môžem si skúsiť dat to aj keď viem že je to hlúposť