icon

Riešenie inkontinencie v druhom trimestri

20. nov 2025

Ahojte,snad mi nepresunu zas do inej skupiny otazku,pretoze ma zaujimaju odpovede zien v 2.trimestri.Riesili ste na poradni tento problem? Predpise mi gynekologicka vlozky? Jeden porod uz mam za sebou. Koncim 4.mesiac a pri zakaslani,kychnuti alebo smiechu mam riadny unik,je to dost neprijemne

anonym_f40baf
20. nov 2025

@anonym_autor si tehotná, tie tuším predpisuje urológ, vložky môžeš aj sama kúpiť nie sú drahé

autor
20. nov 2025
@anonym_f40baf

@anonym_autor si tehotná, tie tuším predpisuje urológ, vložky môžeš aj sama kúpiť nie sú drahé

@anonym_f40baf ja viem kolko stoja vlozky,ved si ich kupujem,ale ked je to zdravotny problem,mam snad na ne narok aj cez poistovnu,preto sa pytam,ci nema niekto skusenost a nepredpisal aj gynekolog.mam male dieta a teda nechce sa mi behat po doktoroch,ale dakujem za odpoved

anonym_f40baf
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_f40baf ja viem kolko stoja vlozky,ved si ich kupujem,ale ked je to zdravotny problem,mam snad na ne narok aj cez poistovnu,preto sa pytam,ci nema niekto skusenost a nepredpisal aj gynekolog.mam male dieta a teda nechce sa mi behat po doktoroch,ale dakujem za odpoved

@anonym_autor ale ty si tehotná a dieťa tlači na mechúr. To nebude zdravotný problém. Keby si po druhom pôrode tak ok. To už potom stresová inkontinencia. Skus opýtať tvojho gynekológa a ak on nie tak urológ. A aj keď máš dieťa babky dedkovia manžel ak je doma snáď vedia na neho davat pozor respektíve ked je v škôlke v škole. Mne osobne tie z poisťovne nesadli, mala som z nich zapareniny, preto radšej kupujem

anonym_f40baf
20. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ešte kukni pod tebou druhú tému inkontinencia u žien... tam máš tiež dobré odpovede

althejka
20. nov 2025

lekar moze napisat poukaz na mesacne mnozstvo vloziek,len musi zadat inontinenciu ako diagnozu

anonym_f40baf
20. nov 2025
@althejka

lekar moze napisat poukaz na mesacne mnozstvo vloziek,len musi zadat inontinenciu ako diagnozu

@althejka a tam netreba ku urológovi? V lete som to riešila a mne bolo povedané že od všeobecnej alebo gynekológa treba lístok a ísť na urológiu

althejka
20. nov 2025

treba si pozriet pri konkretnej znacke / Tena,Depend, Molicare.../ake je preskripcne obmedzenie,teda kto može predpísať : napriklad

Podmienky úhrady zdravotnou poisťovňou:
Indikačné obmedz. NIE
Súhlas revíz. lek. NIE
Preskrip. obmedz. PLM, GYU, NEU, GER, URO, GYN
Spôsob úhrady I - plná

ak je tam aj gyn, je to gynekolog

autor
20. nov 2025

Buduci tyzden mam kontrolu,tak ja sa budem urcite pytat,ja mam tiez za to,ze aj gynekolog ich moze predpisat,no uvidim ako to dopadne

anonym_f40baf
21. nov 2025
@anonym_autor

Buduci tyzden mam kontrolu,tak ja sa budem urcite pytat,ja mam tiez za to,ze aj gynekolog ich moze predpisat,no uvidim ako to dopadne

@anonym_autor daj potom vedieť ako si dopadla

ujaju
21. nov 2025

Ahoj, ja som si kupovala MoliCare vložky, také ružové balenie, nenapadne mi názov, vieš si kúpiť normálne aj podľa toho, aký silný je ten únik moču. Bola som s nimi spokojná 🙂