Riešenie nevoľností počas tehotenstva
Ahojte, tie co trpia/trpeli nevolnostami zaujimalo by ma kolkokrat do dna ste zvracali? Ja som v 11tt a uz je to mesiac co mi je v kuse zle, ale ze cele dni, kazdy den. Zvraciam 5-8x denne a uz som z toho vycerpana. Nepomaha uz ani antimetil ci lizatka, pravidelna strava, nic. Uz zacinam mat pocit ze to nie je normalne...takze len zistujem, mozno na upokojenie, ako to maju ostatne zeny. Dakujem
@anonym_autor ja som to mala.do 15 tyzdna , chodila som na infuzie s deganom žiaľ nič iné nepomohlo , toto aspoň na chvíľu,.lebo som.nedokazala absolútne nič ani žiť
Napr moje posledne tehu aj 5x denne. Resp mne bolo zle den/noc. Este aj v den porodu....
Ja som vracala od 8tt pri prvom,zvracala som kazdych 15-20min vkuse den noc. Skoncilo to po porode. Pri druhom uz asi od 4-5tt a tam iba asi 20x za den maximalne. V oboch tehu som schudla okolo 10kg. Ked to bolo velmi zle,hospitalizovali ma a brala som infuzie. Dr mi predpisala degan a este nieco,ale nepamatam nazov. To mi suseda pichla,ked som uz nevladala
No to ste ma nepotesili ze vam to trvalo do porodov 🙉 ja nechudnem, vsetko vyzvraciam este aj ovocie a predsa som uz pribrala cca2kg. Ale to asi aj preto ze nic nevladzem a len lezim.
@soni111 na tie infuzie si bola na pohotovosti ci ta poslala gynekologicka? Lebo ja som u svojej bola len raz zatial a vtedy sa ma ani nespytala jak sa citim. A tym ze to bolo na zaciatku tak ma nenapadlo jej povedat, brala som to ze prve tyzdne je to normalne, ale druhykrat idem az v 13tt takze pekne cele to najhorsie obdobie s nou ani nie som v kontakte a teda neviem ci jej volat alebo len pretrpiet tie tyzdne 😒

@anonym_autor xonvea?