Rizikové tehotenstvo
Ahojte tie co ste na zac tehotenstva a vypisal vas doktor co robite doma chodite aj dade nie len cez vychadzky ci? Ja aom 8tt a newiem co mam robit uz mii je dlhoooo
@martinkatinka mna vypisal len preto zato ze aom mala 3 potraty inac mi nic nieje
Lekár ťa nechal doma preto aby si sa mohla šetriť . Vychádzky ti musia stačiť. Pomimo by som nikam nechodila. Max k lekárovi
Ja som bola rada že som zišla dole večer sadnúť na lavičku a nadýchať sa vzduchu s muzom. Ináč som ležala a grcala. 6 mesiacov v kuse. Na PN sa máš šetriť a nie trajdat.
@miska7754 som v 33tt a cele tehu som na pnke kvoli dvom abortom,prvych 5 mesiacov som pregrcala cize som sa cele dni presuvala z gauca na zachod a do postele,ked mi nebolo zle tak som citala,popripade pozerala Netflix.ked dcera nebola v skolke tak to bol doma masaker..
Takze si skus nieco najst,co ta zabavi,cez vychadzky sa chod vyvetrat ak vladzes

Ja na rizikovom som bola doma. Bolo mi zle, zvracala som, odpadavala. Ak by mi bolo dobre, nebola by som na rizikovom.