icon

Röntgen členka v siedmom mesiaci tehotenstva

anicka2626
7. apr 2025

Ahojte ,dnes som si natrhla členok ,a doktor má.poslal na rengen úplne som.zabudla ,že na rengen nesmú tehotné hrozne sa bojím ,že to malému uškodilo alebo niečo sa mohlo stať .
Bol to len členok .
Myslíte ,že niečo sa môže stať malému ?

januska12323
7. apr 2025

Nie upokoj sa, členok je dosť ďaleko od brucha.

anicka2626
autor
7. apr 2025

@januska12323 ďakujem strašne som sa zľakla ...
Až mi do plaču ,že som tak ohrozila malého
Lebo niekde čítam ,že sa nemôže počas celého tehotenstva hoci sú tie najhoršie prvé mesiace ,keď sa plod vyvíja 😭 a doktor nevedel ,že som tehotná a mňa v tej rýchlosti nenapadlo vôbec ....

lev26
7. apr 2025

@anicka2626 sranda lebo u nas na ziadanke vypisujes ci niesi tehu,ale isto sa nic nestalo bud v klude hlavne

anicka2626
autor
Autor odpoveď zmazal
svetlonos
7. apr 2025

Ale ved mna sa vzdy pýtajú, či som tehotna. Aj u zubára. Mala som zlomenú ruku q tiez som bola asi v 2-3 mesiaci. Na prvom röntgenové som odpovedala nie. O 3 dni mi to nedalo a urobila som test, koľajnice 😏 Na kontrole som hneď pivedala, ze tehotna som. Dr ma uklzdnil, ze v lietadle je vyššie oziarenie a mala som aj tu vestu. Zlomenina v pohode, ze pri tom druhu nebude robiť teda 2x röntgen. Mala je už narodená zdravá krásna 🙂. Neboj nič.

anicka2626
autor
7. apr 2025

@lev26 ani sa má nespýtal a mala som.budnu a úplne mi vyplo ,že to nesmú ísť tehotné
Aj strašne mi z toho je ...