Ružový výtok v 5. týždni tehotenstva
Ahojte, rada by som sa vás opýtala, ci ste mali niektora tiez taketo skusenosti. Som v 5tt (IVF) a dnes som mala taky ruzovy vytok. Volala som svojej lekarke, ktora povedala ze to moze byt prekveny krcok maternice. Mali ste niektora podobnu skusenost? Uprimne sa celkom obavam..uz par rokov sme sa snazili, no raz to bolo mimomaternicove, a az teraz na IVF sa podarilo…tak naozaj len dufam ze to bude vsetko v poriadku. Dakujem 🙂))
@laura72782 ja som mala ružový vytok v 5tt, volala som lekárke a ta mi odporučila nech kupim ascorutin, ja som bola v práci a išla som domov, doma kludovy režim, mala som asi hodinku dve vytok ružový troska šiel do spinenia. Keby som ostala v práci tak neviem či by to prešlo do krvácania alebo nie. Týždeň na to sa mi vytok spinenie zopakovalo tiež na hodinku,, inak to bolo ok
@laura72782 ja som mala ružový vytok v 5tt, volala som lekárke a ta mi odporučila nech kupim ascorutin, ja som bola v práci a išla som domov, doma kludovy režim, mala som asi hodinku dve vytok ružový troska šiel do spinenia. Keby som ostala v práci tak neviem či by to prešlo do krvácania alebo nie. Týždeň na to sa mi vytok spinenie zopakovalo tiež na hodinku,, inak to bolo ok
@anonym_535240 tiez mi lekarka odporuicla kupit ascourtin, tak teda uzivam ho. Snad to bude vsetko v poriadku a dakujem za odpoved 🙂
@laura72782 máte aj nejaké bolesti? Nemôžete si zájsť na pohotovosť aby vás skontrolovali?
@aneta50 bolesti ziadne, prave preto dufam ze to nie je potrat, pretoze pri nom su zjavne bolesti a krce ako napr. pri menstruacii a vytok je jasne cerveny. 🙂
Ahoj, ja som v nejakom 6/7tt (a nie po IVF) mala síce výtok hnedý, ale doktorka ma ukludnila že výtok hnedej alebo ružovej farby býva bežný (horšie je keby bol jasne červený).
Hnedý alebo ružový býva vraj spôsobený aj tým, že embryo sa stále do cca 12tt postupne napevno prichytáva k maternici, čo moze narušiť občas nejakú cievku a ta môže jemne zakrvácať.
Ascorutin je dobrá vec, mne s tým do pár dni pomohol tak verím že to tak bude aj u teba. Keby sa ti ale čokoľvek nezdalo, zbehni k dr alebo na pohotovosť, radšej ísť viac krát “zbytočne” ako raz neísť a ľutovať.
Držím palce 🍀
@laura72782 keď sa to nezosilnuje tak by to malo byt ok. Ja som mala pri dvoch tehu najprv slabo ružový výtok no potom sa to spustilo naplno. Oba dopadli zle.
@anonym_535240 tiez mi lekarka odporuicla kupit ascourtin, tak teda uzivam ho. Snad to bude vsetko v poriadku a dakujem za odpoved 🙂
@laura72782 drzim palce aby to v poriadku bolo. Ale ak budú bolesti a spinenie krvácanie tak pohotovosť
@laura72782 ahoj, u mna vzdy ruzovy znamenal uspech, kym je ruzove verim ze to bude ok 🙏
@laura72782 ahoj, u mna vzdy ruzovy znamenal uspech, kym je ruzove verim ze to bude ok 🙏
@anonym_4282d4 dakujem krasne 🙂
Prispejem teda aj ja. V prvom tehotenstve hnede vytoky a aj krvacanie, vsetko ok. Babatko sa narodilo zdrave. Pocas tehotenstva sa nezistila pricina vytokov. Mala som krce a bolesti, skoro som sa skriabala po stene, porod bol jednoduchsi a vsetko bolo ok. Druhe tehotenstvo bez bolesti, ruzovy vytok 2x v priebehu tyzdna a potrat.
Prispejem teda aj ja. V prvom tehotenstve hnede vytoky a aj krvacanie, vsetko ok. Babatko sa narodilo zdrave. Pocas tehotenstva sa nezistila pricina vytokov. Mala som krce a bolesti, skoro som sa skriabala po stene, porod bol jednoduchsi a vsetko bolo ok. Druhe tehotenstvo bez bolesti, ruzovy vytok 2x v priebehu tyzdna a potrat.
@anonym_c5d73f ako teda citam, je to vsetko 50/50..snad to dopadne vsetko dobre, v pondelok mam kontrolu

@laura72782 máte aj nejaké bolesti? Nemôžete si zájsť na pohotovosť aby vás skontrolovali?