icon

Seknutie krížov v 6. týždni

jaja1101
Včera o 12:08

Ahojte baby, seklo ma v krížoch, ale tak, že sa nedokážem poriadne v posteli otočiť. Na záchod zájdem, ale s veľkými bolesťami. Kríže ma bolia i keď ležím v posteli v kľude. Prosím, máte s týmto slúsenosti? Za ako dlho vám to prešlo? Dali ste si niečo na to? Ďakujem za rady.

anonym_97c63a
Včera o 13:03

@jaja1101 suche teplo, paralen

martinka13
Včera o 14:07

Mne sa to stalo tyzden pred pôrodom. Seklo ma tak, že som na wc prešla horko ťažko o barliach. Prešlo to po cca 4 dňoch. Mohla som len Paralen od bolesti a masáže. Bola to tesnotka. Hrozil kvoli tomu cisársky

jaja1101
autor
Včera o 14:47
@martinka13

Mne sa to stalo tyzden pred pôrodom. Seklo ma tak, že som na wc prešla horko ťažko o barliach. Prešlo to po cca 4 dňoch. Mohla som len Paralen od bolesti a masáže. Bola to tesnotka. Hrozil kvoli tomu cisársky

@martinka13 ďakujem za odpoveď.. ja viem, že som prechladla, mám to z toho.. ale je to neskutočná bolesť, dúfam aj ja, že mi to prejde o pár dní

tehulka2011
Včera o 14:52
@jaja1101

@martinka13 ďakujem za odpoveď.. ja viem, že som prechladla, mám to z toho.. ale je to neskutočná bolesť, dúfam aj ja, že mi to prejde o pár dní

@jaja1101 malo by to prejst, mozno aj za den

zdenkak87
Včera o 14:52

@jaja1101 mne sa to stalo v 31tt. Mam problemy s platnickami a prisli take bolesti ze som uz nemohla urobit ani kror a odviezla ma sanitka. Dali mi jednorazovo infuziu. Potom len suche teplo a kludovy rezim. Do 2 tyzdnov som bola bez bolesti

pimpa12
Včera o 14:53

@jaja1101 a si si istá že je to seknutie? Nemôžeš mať ľadviny zapálené? Cikanie ťa nebolí, nepáli?

jaja1101
autor
Včera o 15:01
@pimpa12

@jaja1101 a si si istá že je to seknutie? Nemôžeš mať ľadviny zapálené? Cikanie ťa nebolí, nepáli?

@pimpa12 ano, isla som vcera nieco zdvihnut a vtedy ma seklo, ale den pred tym ma ofuklo, bola som malo oblecena a uz pred tym som citila zimnicu po celom tele

jaja1101
autor
Včera o 15:02
@zdenkak87

@jaja1101 mne sa to stalo v 31tt. Mam problemy s platnickami a prisli take bolesti ze som uz nemohla urobit ani kror a odviezla ma sanitka. Dali mi jednorazovo infuziu. Potom len suche teplo a kludovy rezim. Do 2 tyzdnov som bola bez bolesti

@zdenkak87 ved uvidim, ci mi to prejde za par dni a ked nie, tak asi pojdem na pohotovost, len bolo mi povedane, ze v zaciatku tehotenstva ma poslu z pohotovosti domov, ze mi nic nemozu dat

jaja1101
autor
Včera o 15:03
@martinka13

@martinka13 verim, ze aj mne to prejde o par dni

zdenkak87
Včera o 15:04
@jaja1101

@zdenkak87 ved uvidim, ci mi to prejde za par dni a ked nie, tak asi pojdem na pohotovost, len bolo mi povedane, ze v zaciatku tehotenstva ma poslu z pohotovosti domov, ze mi nic nemozu dat

@jaja1101 no ono je to tak v podstate. My sme boli vtedy u rodicov na vychode ked sa mi to stalo. Tam mi v nemocnici povedali ze nic nemozu kedze som tehotna, len paralen si dat. To som este chodila ale s velkymi bolestami. Ked sme dosli domov zhorsilo sa to a volal muz sanitku. Tam neurologovia po konzultacii s gynekologmi povolili 1 infuziu a nic viac. Dalej doma paralen.

jaja1101
autor
Včera o 15:08
@zdenkak87

@jaja1101 no ono je to tak v podstate. My sme boli vtedy u rodicov na vychode ked sa mi to stalo. Tam mi v nemocnici povedali ze nic nemozu kedze som tehotna, len paralen si dat. To som este chodila ale s velkymi bolestami. Ked sme dosli domov zhorsilo sa to a volal muz sanitku. Tam neurologovia po konzultacii s gynekologmi povolili 1 infuziu a nic viac. Dalej doma paralen.

@zdenkak87 aha, aj som si myslela, lebo som dnes volala s jednou znamou, co robila kedysi sestru zdravotnu na neurologii a povedala mi, ze ked im tehotne zeny prisli s bolestami, ze ich aj tak poslali domov a nic im nemohli dat, hlavne v 1. trimestri.. tak len suche teplo mi odporucila a oddych... Takze preto si myslim, ze aj mna by teraz tak z pohotovosti poslali domov

jaja1101
autor
Včera o 15:09
@zdenkak87

@zdenkak87 a porod si ako zvladla a potom po porode? Bolesti odisli?

zdenkak87
Včera o 15:42
@jaja1101

@zdenkak87 a porod si ako zvladla a potom po porode? Bolesti odisli?

@jaja1101 mala som planovanu sekciu. Po cca 2 tyzdnoch bolesti uplne presli a uz to bolo v poriadku

jaja1101
autor
Včera o 17:37
@zdenkak87

@jaja1101 mala som planovanu sekciu. Po cca 2 tyzdnoch bolesti uplne presli a uz to bolo v poriadku

@zdenkak87 tak to je fajn 🤍