Seknutie v 1. trimestri
Ahojte. Potrebujem od vas pomoc seklo ma alebo mam stiknuty nerv na trapeze. V lekarni som dostala iba chladivy gel. Nepomaha, som zufala uz, neviete co by mi pomohlo? Kludne aj nejake babske rady 🙏
@surama och pane boze tak veru mi asi nic ine neostava😞 este som si niekedy robila obklady z hrudkoviteho tvarohu na noc tak skusim toto 🤷🏼♀️
Obávam sa, ze babské rady nepomozu. Mna seklo mesiac pred pôrodom a musela som cakat na obstreky kym neporodim. Nepomohlo ani to, dali ma dokopy infúzie a injekcie Almiral, ktore mi muz pichal muscularne. Mna to vyblokovalo na 3 mesiace, skackala som na jednej nohe zohnutá v pase, ani vystrieť ani chodit. A k tomu 3 deti🙈ty si len v prvom trimestri tam pochybujem, ze by ti nasadili silne lieky ale spytaj sa gynekológa pripadne chod na neurologiu. Chladive gély su naprd, mozno este Flector náplasť za nieco stoji. Moze to prejst samo ale nemusi. Ale najlepšie popýtať sa lekára.
@vendulka80 no ved to ze v prvom trimestri mozem tak akurat paralen 🤦♀️☹️ Tak dufam ze to prejde 😞🙏
Vela magnezia, veral gel...pozri ci mozes, alebo hrejive naplaste, a najst si na youtube uvolnovacie cviky.Maser pomoze skor nechcu masirovat krize a spodne partie.Mozno Ti len hlavou pokruti... mozno su aj lieky na uvolnenie, ktore mozes v tehotenstve zavolaj obvodnej
Jedine skus naozaj zahrievat to miesto, prehriat sval, potom skusit jemne trosku ponatahovat.Drzim prsty nech ti to rychlo prejde. Ja som mala to iste v 1.trimestri takze ta uplne chapem ako to boli 😕
Skus pozret Ibalgin gel. Mne pomaha na to, len neviem ci sa moze v tehotenstve.
@gbgb ten mam doma a vraj nie bola som v lekarni vcera
@viestta dakujem mam tiez skusim
A myslite ze by som mohla ist trosku na slniecko nech mi nahreje chrbat?
Slnko je suche teplo, takze pokial je to len seknute bez zapalu moze to pomoct - aj to uv ziarenie je na to fajn. Su ale aj maseri kt v pohode masiruju aj tehotne, treba len pohladat 🙂
Mňa seklo a v tehotenstve pravidelne. Ja som šla na pohotovosť tam mi pichli magnézium. Trochu uľavilo ale keďže ja moc megnezium nemôžem tak som bola dva dni odstavená v posteli.

Ahoj, zial mna odmietol maser napravit.Ze nemoze ani napravat, ani masirovat tehotne. Trpela som dlho, kym sa to samo nedalo dokopy 😕