icon

Silná bolesť podbruška a výtok v 36. týždni tehotenstva

klarkajozko
6. máj 2024

Ahojte baby mávam bolesť už tretí deň pri chôdze dosť silnú niekedy musím si posedieť aspoň 5 minút aby ma to prešlo.
Bola som u svojho gynekológa pred týždňom vraj je všetko poriadku a krčka je ešte uzavretá tak neviem ale bolesť mávam pod bruška až veľmi silnú a od včera mávam biely výtok taký mliečny by som povedala malý ste už niektorá to tak viete mi poradiť čo to je čo to znamená ďakujem

pukina
6. máj 2024

ak je podla dr vsetko ok, tak s najvacsou pravdepodobnostou sa babo zosuva nizsie

klarkajozko
autor
6. máj 2024

@pukina No neviem ale ďakujem za komentár ale myslíš že je to prirodzene keď že si povedala že sa posúva bábo že to môže mať takú silnú bolesť??

sashka22
6. máj 2024

@klarkajozko ja som mala nízko bábo, že ma to tam už tak tlačilo. Pomohlo spať dolu hlavou, panva vyššie a potom som skúšala aj také kúsky,že som si vyväzovala bruško vyššie 🙈 nech toľko netlačí. Ak je to veľmi silná bolesť,skús kúpeľ,ak neprejde,tak to už môže byť pôrod.

pukina
6. máj 2024

@klarkajozko ano moze. ja som uz asi od 30. tyzdna citila tupu bolest na krcku, bala som sa, ze zo mna babo vypadne 🙂 ale nic take sa nestalo. plus som mala zapaleny sedaci nerv, takze koncom tehotenstva ma bolel kazdy jeden pohyb. vsetko preslo po porode