icon

Silná bolesť v 31. týždni tehotenstva

8. okt 2025

Dobrý deň prajem mám otázku som v 31 týždni tehotenstva strašne ma boli pošva keď vstanem alebo keď sa večer chcem otočiť aj keď chodim jak kebi som mala svalovicu boli ma aj močový mechúr ale nie stipe ma nie pali nič mám kontaktovať lekára? Dakujem vám za odpoveď ❤️

anonym_a28f0b
8. okt 2025

@anonym_autor nie je to náhodou bolesť lonovej kosti? Ja som to mala cca od 24-25 týždňa, potom niekedy v 28 to prešlo na par dni a potom už som mala bolesti do pôrodu aj po porode. Močový mechúr ma síce nebolel, ale bolel ma celý rozkrok akokeby ma tam dakto zbil, ťažko sa mi vstávalo, sadalo, chodilo, v noci otočiť sa na druhu stranu - čistý horor, 10x som si to rozmyslela. Po porode kým som bola v nemocnici vstávala som len tak ze som sa pritiahla rukami za ten trojuholník nad lôžkom, inak som nevedela vstať, doma len s pomocou manžela, sama tiež nie. U mňa sa zistila symfyza 11mm, este v pôrodnici bol za mnou ortopéd, predpísal mi panvovy pas na mieru, do 2 mesiacov po porode bola som fit. Samozrejme nemusí to byt to iste, určite sa pýtaj lekara, ale ak je to to iste tak veľa s tym nenarobíš v tehotenstve, len vydržať

anonym_0ad1c5
8. okt 2025

@anonym_autor mna bolel cely spodok uz asi od 30tt tiez ako keby ma niekto zospodu nakopal 🙈 ale ak sa ti nieco nezda zrcite chod za lekarom

lenkatomaskova
8. okt 2025

Ja som 32tt a tiež to mám niekedy ma pýcha medzi stehnami lekarka vravila že vtedy bábätko može tlačiť na sedací nerv ale v noci ma boli každe otočenie dole to pychá tlači no je to normálne mala som to pri prvom do porodu to uz nebude ine a pri cikani to tieš riadne zabolí tak pichá občas mam pocit že babo vypadne moje ma už hlavičku veľmi nízko takže uz len oddychovat a vydržať.

autor
8. okt 2025
@anonym_a28f0b

@anonym_autor nie je to náhodou bolesť lonovej kosti? Ja som to mala cca od 24-25 týždňa, potom niekedy v 28 to prešlo na par dni a potom už som mala bolesti do pôrodu aj po porode. Močový mechúr ma síce nebolel, ale bolel ma celý rozkrok akokeby ma tam dakto zbil, ťažko sa mi vstávalo, sadalo, chodilo, v noci otočiť sa na druhu stranu - čistý horor, 10x som si to rozmyslela. Po porode kým som bola v nemocnici vstávala som len tak ze som sa pritiahla rukami za ten trojuholník nad lôžkom, inak som nevedela vstať, doma len s pomocou manžela, sama tiež nie. U mňa sa zistila symfyza 11mm, este v pôrodnici bol za mnou ortopéd, predpísal mi panvovy pas na mieru, do 2 mesiacov po porode bola som fit. Samozrejme nemusí to byt to iste, určite sa pýtaj lekara, ale ak je to to iste tak veľa s tym nenarobíš v tehotenstve, len vydržať

@anonym_a28f0b ďakujem krásne za odpoveď som prvo rodička takže ešte nie viem toho veľa ale ta bolesť je hrozná nemôžem ani sedieť ani chodiť