Silné antibiotiká v prvom trimestri
Ahojte. Chcela by som sa opytat ci niekto uzival silne atb v 1 trimestri. Ja som uzivala 6 dni entizol a nevedela som ze som tehu, lebo test vysiel negativny. Bola som v cca 6 tyzdni. Aky bol nazor vasho gynekologa? Narodilo sa babatko zdrave, podstúpili ste nejake doplnkove vysetrenia? Dakujem
ten tvoj liek nepoznam, ale v prvom tehu som mala opakovane velmi tazke zapaly hrdla a priedusiek, doktor povedal ze tak zapalene hrdlo ani nevidel. brala som kopu liekov a atb. prvy raz tiez hned v 5-6tt a potom este 2x neskor, ak si chora moze to babatku ublizit este viac ako tie lieky. oni vsade pisu ze radsej nebrat, ale tym sa chrania farmaceuticke spolocnosti aby ich nikto nemohol zalovat, lebo sa proste neda dokazat z coho ma kto problemy. dcerka je zdrava, mala som normalne tehotenstvo. vela mamiciek si picha aj injekcie pocas tehu, beru vseliake lieky a babatka su v poriadku, neboj sa

ja som užívala antibiotiká, dealo sa inak a bola som cca v 10tt mala som vysoké horúčky a viac ma ohrozovalo to ako antibiotika, moja dcéra je zdravá, no na tvoje otázky by to asi vedel skôr odpovedať tvoj gynekológ