Silné úzkosti v tehotenstve: Čo pomáha?
Ahoje. Co ste brali v tehotenstve na ukludnenie pri panickom zachvate,triaške,silnej uzkosti? AD neberiem, magnezium Magnosolv uzivam-nestaci 🙈 som 18tt
A dôvod úzkosti? Paniky? Lebo po pôrode to môže byť horšie a tam medovka ani magnézium nepomoze
@rebekita45 Byt tebou, tak navstivim odbornika bo po porode sa zlozis uplne. A to uz nebude iba o tebe, bude tu aj male babatko.
@rebekita45 viac dieťaťu ubližuje s týmito stavmi, ako nasadenou liecbou
Ak chces, napis mi ss.
@rebekita45 Tiež som mala také silné úzkosti v tehotenstve, ak chces napíš mi správu.
@najulka pisala som ti
@najulka ahoj mozem ti napisat ? Tiez mam s tym peoblem
@martinarojikova jasne napíš mi
@rebekita45 Tiež som mala také silné úzkosti v tehotenstve, ak chces napíš mi správu.
@najulka Ajoj ako si si poradila z úzkosťami v tehu ? Vedelo ta niečo ukľudniť ? Mas bábätko zdravé ? Ďakujem 🥰
@najulka Ajoj ako si si poradila z úzkosťami v tehu ? Vedelo ta niečo ukľudniť ? Mas bábätko zdravé ? Ďakujem 🥰
@lili246 ahoj tiež mám s tým skusenosť dokonca som brala aj AD malá je zdravá a som už bez AD uživala som ho asi 3 mesiace. Po pôrode som už vynechala a nemala som ani po pôrodnu depresiu
magnosolv je tak slabe magnezko, to ako keby si si nic nedala. skus bisglycinat, ten ma fakt dobru vstrebatelnost a najmenej vedlajsich ucinkov
@lili246 ahoj tiež mám s tým skusenosť dokonca som brala aj AD malá je zdravá a som už bez AD uživala som ho asi 3 mesiace. Po pôrode som už vynechala a nemala som ani po pôrodnu depresiu
@martinarojikova ďakujem za odpoved brala si aj pred tehu aj počas AD ?
@martinarojikova ďakujem za odpoved brala si aj pred tehu aj počas AD ?
@lili246 nebrala som pred tehu AD tie mi boli nasadene len pocas tehu.

@rebekita45 Medovkovy caj, alebo bylinkove caje na spanok a nervy. Co je dovodom uzkosti?