icon

Silné úzkosti v tehotenstve: Čo pomáha?

rebekita45
23. jan 2024

Ahoje. Co ste brali v tehotenstve na ukludnenie pri panickom zachvate,triaške,silnej uzkosti? AD neberiem, magnezium Magnosolv uzivam-nestaci 🙈 som 18tt

natalia2007
23. jan 2024

@rebekita45 Medovkovy caj, alebo bylinkove caje na spanok a nervy. Co je dovodom uzkosti?

lizatko1009
23. jan 2024

A dôvod úzkosti? Paniky? Lebo po pôrode to môže byť horšie a tam medovka ani magnézium nepomoze

beata_k
23. jan 2024

@rebekita45 Byt tebou, tak navstivim odbornika bo po porode sa zlozis uplne. A to uz nebude iba o tebe, bude tu aj male babatko.

zmrzlinka2021
23. jan 2024

@rebekita45 viac dieťaťu ubližuje s týmito stavmi, ako nasadenou liecbou

kvetkaxxx
24. jan 2024

Ak chces, napis mi ss.

najulka
1. feb 2024

@rebekita45 Tiež som mala také silné úzkosti v tehotenstve, ak chces napíš mi správu.

rebekita45
autor
1. feb 2024

@najulka pisala som ti

martinarojikova
11. feb 2025

@najulka ahoj mozem ti napisat ? Tiez mam s tym peoblem

najulka
13. feb 2025

@martinarojikova jasne napíš mi

lili246
7. okt 2025
@najulka

@rebekita45 Tiež som mala také silné úzkosti v tehotenstve, ak chces napíš mi správu.

@najulka Ajoj ako si si poradila z úzkosťami v tehu ? Vedelo ta niečo ukľudniť ? Mas bábätko zdravé ? Ďakujem 🥰

martinarojikova
23. okt 2025
@lili246

@najulka Ajoj ako si si poradila z úzkosťami v tehu ? Vedelo ta niečo ukľudniť ? Mas bábätko zdravé ? Ďakujem 🥰

@lili246 ahoj tiež mám s tým skusenosť dokonca som brala aj AD malá je zdravá a som už bez AD uživala som ho asi 3 mesiace. Po pôrode som už vynechala a nemala som ani po pôrodnu depresiu

radulkova
23. okt 2025

magnosolv je tak slabe magnezko, to ako keby si si nic nedala. skus bisglycinat, ten ma fakt dobru vstrebatelnost a najmenej vedlajsich ucinkov

lili246
24. okt 2025
@martinarojikova

@lili246 ahoj tiež mám s tým skusenosť dokonca som brala aj AD malá je zdravá a som už bez AD uživala som ho asi 3 mesiace. Po pôrode som už vynechala a nemala som ani po pôrodnu depresiu

@martinarojikova ďakujem za odpoved brala si aj pred tehu aj počas AD ?

martinarojikova
24. okt 2025
@lili246

@martinarojikova ďakujem za odpoved brala si aj pred tehu aj počas AD ?

@lili246 nebrala som pred tehu AD tie mi boli nasadene len pocas tehu.