icon

Sinus pilonidalis - môže sa liečiť počas tehotenstva?

tinkakasubova
2. júl 2022

Dobrý večer idem k vám s prosbou Môže sa tá choroba liečiť aj počas tehotenstva napríklad ako rez aj zInjekciou na umŕtvenie počas prvého trimestra Dakujěm

pukina
2. júl 2022

@tinkakasubova treba sa poradit s lekarom , je to hrozne individualne podla toho v akom je to stadiu. Kazdopadne je vsak ta chronicka bolest a najma infekcia horsia ako ta chvilkova bolest pri cisteni. Och vobec nezavidim, pre mna to boli najhorsie 2 roky zivota, kym som sa ho operacne zbavila 😒

denden77
2. júl 2022

podla mna ti pocas tehotenstva mozu spravit rez a dat dren.. ale casom bude podla mna nutna operacia.. zazila som, nie v tehotenstve..

tinkakasubova
autor
3. júl 2022

@pukina ďakujem za radu ale nejde chvála bohu omna ale o kamošku jej to už robía po druhý krát ☹️☹️

klaudia1212
3. júl 2022

@pukina dobrý deň prosím vás vy ste to mala kde?

pukina
3. júl 2022

@klaudia1212 na zadku. Po 2 rokoch pravidelneho chodenia k chirurgovi na cistenie sa mi to rozsirilo tak, ze mi nakoniec operacne vybrali taku peknu "chobotnicku" (tak to nazval primar 🙈) a mam tam jazvu z 12 stehov. Bolo to uz dost davno a nastastie sa mi to nevratilo.

klaudia1212
3. júl 2022

@pukina Prosím Nie začínalo sa vám to takto ja neviem čo to mám dneska mi to začalo už čítam kadečo na dotyk to bolí keď to stláčam mám to ako keby v tom isté mieste a to som sa fotila že som si čupla cítim ako keby tam voľačo bolo ako vydutá koža alebo niečo také

pukina
4. júl 2022

@klaudia1212 to mi pride skor ako zaparenina. Sinus byva viac vypukly, u mna to vyzeralo doslova ako taka bublinka plna hnisu

klaudia1212
4. júl 2022

@pukina a kde si to presne prosím mala

pukina
4. júl 2022

@klaudia1212 uf presne si to uz nepamatam bolo to uz viac nez 10 r dozadu, ale urcite to nebolo blizko konecnika, skor vyssie. Ak si si nie ista zbehni k lekarovi, on ti to posudi

klaudia1212
4. júl 2022

@pukina neviem akému mam ist moja dr ma dv