Skoré pálenie záhy v tehotenstve
Ahojte, je normalne palenie zahy uz vo stvrtom mesiaci tehotenstva? Celx prvx trimester som prezvracala, a ked to prestalo, zacala zaha. Je to normalne uz v tomto stadiu? Myslela som, ze to pricjadz az s rastucim bruskom. To nemam ziadne, akurat tak som nafuknuta.
Prve zacalo okolo 5. mesiaca. Druhe - mala som zahu - test negativny, ale uz som vravela muzovi, ze som tehotna. V oboch pripadoch to preslo az par hodin po porode. Drz sa.
Prve zacalo okolo 5. mesiaca. Druhe - mala som zahu - test negativny, ale uz som vravela muzovi, ze som tehotna. V oboch pripadoch to preslo az par hodin po porode. Drz sa.
@amelie2017 fuu ozaj od uplneho zaciatku az do porodu? Paanecku. Ozaj som vzdy myslela, ze to az ked maternica zacne tlacit na zaludok, vo vyssom stadiu
@amelie2017 fuu ozaj od uplneho zaciatku az do porodu? Paanecku. Ozaj som vzdy myslela, ze to az ked maternica zacne tlacit na zaludok, vo vyssom stadiu
@anonym_autor no to som si myslela aj ja. Ale v druhom tehotentve to bolo od zaciatku. Asi hormony
mna tiez pri prvom chlapcovi palila az ovela neskor, teraz cakam dievcatko, som v 34 tt a pali ma zaha neskutocne fakt uz od prveho trimestra....sa tesim, ze o chvilku to budem mat uz za sebou 🙂
mna tiez pri prvom chlapcovi palila az ovela neskor, teraz cakam dievcatko, som v 34 tt a pali ma zaha neskutocne fakt uz od prveho trimestra....sa tesim, ze o chvilku to budem mat uz za sebou 🙂
@anonym_991c56 ja som mala prve dievcatko a druheho chlapca 😀
Ja som mala paleniez zahy od uplneho zaciatku. Pri prvych troch som si robila tehu test vdaka tomu 😂😂😂 a veru preslo par dni po porode. To je jeden hnus toto ☹ pri poslednom najhorsie. Doslova som pretrpela tehotenstvo. Fakt som mala pocit ze vo mne vrie silna kyselina ze ma roztrha.

@anonym_autor Je to normálne. Pri prvom mi to zacalo v 12.tt a pri druhom už v 8.tt až do konca