icon

Skoré pálenie záhy v tehotenstve

31. aug 2025

Ahojte, je normalne palenie zahy uz vo stvrtom mesiaci tehotenstva? Celx prvx trimester som prezvracala, a ked to prestalo, zacala zaha. Je to normalne uz v tomto stadiu? Myslela som, ze to pricjadz az s rastucim bruskom. To nemam ziadne, akurat tak som nafuknuta.

anonym_51ffb4
31. aug 2025

@anonym_autor Je to normálne. Pri prvom mi to zacalo v 12.tt a pri druhom už v 8.tt až do konca

amelie2017
31. aug 2025

Prve zacalo okolo 5. mesiaca. Druhe - mala som zahu - test negativny, ale uz som vravela muzovi, ze som tehotna. V oboch pripadoch to preslo az par hodin po porode. Drz sa.

autor
31. aug 2025
@amelie2017

Prve zacalo okolo 5. mesiaca. Druhe - mala som zahu - test negativny, ale uz som vravela muzovi, ze som tehotna. V oboch pripadoch to preslo az par hodin po porode. Drz sa.

@amelie2017 fuu ozaj od uplneho zaciatku az do porodu? Paanecku. Ozaj som vzdy myslela, ze to az ked maternica zacne tlacit na zaludok, vo vyssom stadiu

amelie2017
31. aug 2025
@anonym_autor

@amelie2017 fuu ozaj od uplneho zaciatku az do porodu? Paanecku. Ozaj som vzdy myslela, ze to az ked maternica zacne tlacit na zaludok, vo vyssom stadiu

@anonym_autor no to som si myslela aj ja. Ale v druhom tehotentve to bolo od zaciatku. Asi hormony

anonym_991c56
1. sep 2025

mna tiez pri prvom chlapcovi palila az ovela neskor, teraz cakam dievcatko, som v 34 tt a pali ma zaha neskutocne fakt uz od prveho trimestra....sa tesim, ze o chvilku to budem mat uz za sebou 🙂

amelie2017
1. sep 2025
@anonym_991c56

mna tiez pri prvom chlapcovi palila az ovela neskor, teraz cakam dievcatko, som v 34 tt a pali ma zaha neskutocne fakt uz od prveho trimestra....sa tesim, ze o chvilku to budem mat uz za sebou 🙂

@anonym_991c56 ja som mala prve dievcatko a druheho chlapca 😀

maryetta
1. sep 2025

Ja som mala paleniez zahy od uplneho zaciatku. Pri prvych troch som si robila tehu test vdaka tomu 😂😂😂 a veru preslo par dni po porode. To je jeden hnus toto ☹ pri poslednom najhorsie. Doslova som pretrpela tehotenstvo. Fakt som mala pocit ze vo mne vrie silna kyselina ze ma roztrha.