icon

Skúsenosti s krvácaním v tehotenstve: Je to bežné?

dominika6182
21. nov 2023

Ahojte, som v 5-6 týždni tehotenstva. Dnes som bola na kontrole u svojej gynekologičky.Už dva dni dozadu som začala špinit. A dnes som mala krvácanie niečo podobné ako menštruácia. Stretli ste sa s tým tiež vo svojom tehotenstve a dopadlo to dobre? Doktorka mi nedala žiadne lieky na zastavenie krvácanie, lebo že ešte není vidno akciu srdiečka. Ďakujem

alexandraas
21. nov 2023

@dominika6182 zbehla by som na pohotovost...

selena_luna
21. nov 2023

@dominika6182 ahoj. Je to zial bud alebo. Moze ist o zacinajuci potrat, alebo zamlcany. Ale tiez vobec to tak nemusi byt, spinenie a krvacanie sa moze vyskytnut a je babo je ok a bude mat o tyzden akciu srdiecka. Chapem dr ze caka na akciu, aby zachranovala zivotaschopne tehotenstvo, ale ak sa necitis s tym ok, mozes ist aj na pohotovost a ziadat liek na zastavenie krvacania.
Sama mam za sebou zamlcany potrat, tak neber to tak ze som cynicka, len realistka, ale co ma odist, odide a co ma ostat, ostane. Viem aky strach alebo.bolest citis. Drz sa.

joannita
21. nov 2023

@dominika6182 je to pomerne bezne. Ja ked som krvacala, tak bolo vsetko v poriadku a naopak ked som nekrvacala tak vtedy som 2x potratila, ani som nevedela teda o tom.
Zalezi ale pripad od pripadu, niekedy krvacanie nemusi znamenat nic a niekedy zial ano.
Lieky na zastavenie krvacania nepomozu. V tomto stadiu je to bud - alebo.
Nepomoze ani pohotovost. Tam sa nachodila a vzdy len pozreli, nieco pichli a poslali domov.

rebrambora
21. nov 2023

Ani raz som pocas tehotentiev nekrvacala. Chod na pohotovost.

majamat
21. nov 2023

presne ako baby pisu - bud, alebo ...
a je to pomerne caste.

ja som v prvom tehu spinila v 7-8tt, v 11tt krvacala, dr mi nic nedal, tehu skoncilo uspesne,narodila sa mi dcera.

druhe tehu - v 13tt slabucke krvacanie, ktore sa dalsi den rozbehlo viac, aj napriek liekom tehu neuspesne. skoncilo ako MA.

majamat
21. nov 2023

este musim podotknut, ze som poznala mamicku, ktora bola s krvacanim v nemocke uz 3x. po case som ju stretla a kocikovala svoje babatko.

zuzi654
28. mar 2025

@selena_luna ties som tehu a krvacam ako by menstruacia a nemám žiadne bolestí vôbec nič raz ide a raz prestane viete mi povedať čo to môže biť dr mi povedal ze je to normálne ale ja som si niesom istá čo myslíte sú nato nejaké lieky bez toho aby mi vypisal nejaký doktor? Nepoškodim stým plod?

selena_luna
28. mar 2025

@zuzi654 ahoj. Neviem v ktorom tyzdni si ale krvacanie moze byt normalne ( napriklad pocas predpokladanej menstruacie) a najma ak dr vravi ze ok, tak ok. Ak sa bojis, mozes ist na pohotovost.
Je to tazke prijat, ale kym budu babo zachranovat, najprv ono same musi ukazat ze je dost silne= zdrave. Nic nepokazis, ak si das kludovy rezim.
Drz sa.