Skúsenosti s kyretážou počas nádchy?
Dobrý deň,v pondelok ma čaká kyretáž v celkovej anestézii- zamlknutý potrat, mám celoročne chronickú nádchu, len dnes mám pocit,že nos je ešte viac upchatý a mám silnejšiu nádchu,bez teploty a iných príznakov, je možné ,že ma v pondelok uspia, keďže som už v 12.týždni,zákrok by sa asi nemal veľmi posúvať, máte niekto prosím skúsenosti s takouto situáciou ? Ďakujem vopred
To je individualne- zalezi podla stavu. Nohy do teplej slanej vody 2x denne a rob si vyplachy nosa- bud konvickou alebo sprej v lekarni. Mrzi ma to, lebo viem ake strasne a bolestive je toto cakanie. Drzim palce.
To je individualne- zalezi podla stavu. Nohy do teplej slanej vody 2x denne a rob si vyplachy nosa- bud konvickou alebo sprej v lekarni. Mrzi ma to, lebo viem ake strasne a bolestive je toto cakanie. Drzim palce.
@zuzinka888 ďakujem, veď práve, chcela som to mať čím skôr za sebou, každopádne budem sa liečiť, zajtra tam zavolám,všetko poviem a uvidím, čo sa bude diať
@zuzinka888 ďakujem, veď práve, chcela som to mať čím skôr za sebou, každopádne budem sa liečiť, zajtra tam zavolám,všetko poviem a uvidím, čo sa bude diať
@anonym_autor Rozhodnú oni. Môžu uspať bez problémov.

@anonym_autor neuspia
Zavolaj si na oddelenie