Skúsenosti s obličkovými kameňmi počas tehotenstva
Ahojte chcem sa informovať mala ste už niektorá v tehotenstve obličkové kamene ? Som v 29 t.t a chceli by mi dať jj stend máte už nejaká s tým skúsenosti? Nemali ste žiadnu infekciu s toho že máte zavedenú hadičku do mechúra alebo nejaké ťažkosti.
Ďakujem 😏
v oboch tehotenstvach som mala kamene, stent som nemala ani raz. Z pocutia viem ze je to neprijemne, moze to obrast kamienkami, tlacit to a kadeco. Ja ti odporucam kvapky rowatinex, mnne ich odporucili aj v tehotenstve...mas aj koliky?
@pink_lady mala som raz myslela som si že idem už rodit neobstala som na mieste boleli ma kríze aj na ľavej strane a hlavne bolesti ako pri menštruácii , to ešte dr nevedeli že mám obličkové kamene o pár dní sme to videli na sone bola som aj na urgente kde mi robili ďalšie sono našťastie som nemala zablokovany mechúr kameňom je to stále na jednom mieste ....... Ani zápal nemám nereže nepáli 🙏🙏🙏🙏 bolesti zatiaľ nemám až také hrozné len kríze , som sledovaná na urológii o dva mesiace rodím dúfam že to vydržím že neprídu žiadne bolesti 😒😒😒

@namejanne mam bohate skusenosti!
Infekcie zo stentu sa netreba az tak báť, skor sa treba pripravit ze to bude dost neprijemne, ten stent totiz drazdi mocovy mechur. Neustale pichanie, ak som poctivo nevypila tie 3l tekutín bolo to este horsie. Po dlhsej chôdzi som sla "umriet" Pre mna to bol očistec, vydrzat do konca sestonedelia bol nekonecny čas. Kiezby bola ina možnosť, nevahala by som ale moja oblicka bola zablokovana.