icon

Skúsenosti s polyhydramniónom a vyšetreniami v nemocnici?

18. júl 2024

Ahojte. Dr ma dnes poslal na vyšetrenie do nemocnice kôli zlým prietokom a že mám viac plodovej vody. V nemocnici prietoky boli v poriadku aj na sone a ostatnému sa mi nikto nevyjadril. Máte skúsenosti?

bobinko06
18. júl 2024

Meranie mnozstva plodovej vody je subjektivne. Ak v nemocnici namerali dobre, neriesila by som. Mne moja dr povedala ze jej je malo, v nemocnici ze je vsetko ok, a zaroven babatko pilo, tak sa smial dr ze si ju asi pocas doktorkinho merania vsetku vychliapalo

autor
18. júl 2024

@bobinko06 práveže aj ja mam pocit, že malý pije vodu, lebo často ma aj štikútku, ale mám veru obavy

bobinko06
18. júl 2024

Aj vies ake si mala afi?

autor
18. júl 2024

@bobinko06 len mam napisane AWF ľahký polyhydramnion

veklipo
18. júl 2024

Mala som veľmi vysoké množstvo od 7m. Moja dr ma objednala k expertovi, Dr. Feriancovi (Ba). Skúmal všetko možné a potvrdil, ze babo aj ja sme v poriadku,’len mam dali na rizikové, lebo hrozil predčasný pôrod. Tým, ze mala dcéra dosť miesta, stále menila polohu. Týždeň pred termínom som už bola v nemocnici. Nakoniec som 5 dni prenášala, mala sa deň pred pôrodom pekne otočila, voda praskla prirodzene a bolo jej strašne vela.
Ďakujem aj pôrodnici Ruzinov, ze na nič netlačili a počkali na to, kým sa mala sama rozhodne. Pôrod po uplne super.