icon

Skúsenosti s tehu cukrovkou po pôrode - následky u deti

1katyka1
30. máj 2021

Ahojte mate skusenosti ze tehu cukrovka zanechala nejake nasledky na detoch? Myslite ze je velka pravdepodobnost ze cukrovka vazne ovplyvni dieťa pokial nie su hodnoty vysoke? Mate s tym skusenosti?

ajajka
30. máj 2021

@1katyka1 Ahoj ja som mala pri obidvoch detoch tehu cukrovku pri druhom som si musela dokonca pichat inzulin a to bolo dobre aj pre dieta inak by bolo nadmerne velke aspon tak mi to vysvetlila doktorka kedze som sa tomu na zaciatku branila ale deti su v poriadku a je to uz 17 a 13 rokov do zadu a deti su v poriadku nemaju ziadne nasledky

liliana212
31. máj 2021

Asi záleží aj na hodnotách ake máte. Ja som mala úplne slabú ale bála som sa tak som sa najskor obmedzovala, potom už menej . Malý sa narodil 2900g.

juliavolna
29. jún 2025
@ajajka

@1katyka1 Ahoj ja som mala pri obidvoch detoch tehu cukrovku pri druhom som si musela dokonca pichat inzulin a to bolo dobre aj pre dieta inak by bolo nadmerne velke aspon tak mi to vysvetlila doktorka kedze som sa tomu na zaciatku branila ale deti su v poriadku a je to uz 17 a 13 rokov do zadu a deti su v poriadku nemaju ziadne nasledky

@ajajka prosím a deti nemajú cukrovku pripadne iné probelmy