Skúsenosti s užívaním Trittico v tehotenstve
Ahojte ,som v 26 tt a posledný mesiac strašne trpím nespavosťou .
Niektoré noci nespim vôbec nič .
Riešila som to už dnes s neurologičkou a tá mi predpísala tie tablety .
Neviem bral ich niekto z Vás v tehotenstve ,máte s nimi skúsenosť ?
Nechcem nijako malému ublížiť .
Ale už by som sa konečne rada vyspala ,lebo je to na zblaznenie .pijem aj medovkovy čaj aj magnosolv prášky beriem aj mám pohyb ,žeby som sa unavila čo unavená som až až ale už si neviem rady idem spať strašne unavená ale mozog nechce zaspať a skúšam aj cez deň spať a nič .
Ďakujem krásne za normálnu odpoveď .
tritt. sú Ad a kým ti nabehne spánok ubehne aj 4 týždne...
nedala k tomu žiadny oblbovák? Neurol a pod.?
lebo z Trittica spať hneď nebudeš.
@deti95060810 nie nedala nič povedala ,že mám začať úplne malou štvrtinkou .
A vravela ,že mala by som hneď spať .
@anicka2626 tak potom treba vyskúšať...
@deti95060810 Neurol v tehotenstve????
@anicka2626 Trittico na spanok zaberie hned, predpisala mi ich lekarka. Povedala mi, ze v davke jedna tretina tabletky (moje tabletky mali 2 deliace ryhy, cize sa dali rozdelit na 3 rovnake casti) ma okamzity uspavaci ucinok, nie antidepresivny. A aj tak bolo, zabrali hned. Uzivala som ich niekolko mesiacov. Trittico vo vacsej davke - v celej tabletke ma okrem uspavacieho ucinku aj atidepresivny ucinok, ale ten sa prejavi az neskor.
@prettywoman1212 áno, bežne ak ženy uzivali neurol pred tehotenstvom, tak môžu aj počas.. samozrejme, nie v konských dávkach a 3x denne

Prečo nedôveruješ lekarke, ktorá ti to predpísala? Mala si tie otázky smerovať jej.
A viac môžeš podľa mna ublížiť malému, ale aj sebe, ak budeš vyčerpaná a nevyspatá.