Skúsenosti s užívaním Xonvei v tehotenstve
Ahojte , brali ste niektorá xonveu do neskoršieho štádia tehotenstva, prípadne až do pôrodu ? Ja som momentálne 18tt+0d tehotná a môžem povedať že tak posledné 3 týždne konečne nevraciam , začiatky boli extrém , od rána do večera len na záchode 🤮 dr mi dala xonveu s ktorou to bolo lepšie ale aj tak som vracala ...momentálne som 3 týždne bola v pohode tak som ju vysadila na asi 3 dní a začala som vracať znova 🙈 musela som si ju dať naspäť pretože to sa nedá fungovať . Chcem sa preto spýtať či ste boli niektorá na tom podobne a kedy ste ju asi vysadili ...
@siska012 Ja som na tom bola rovnako. V nemocnici mi ju predpísali, lebo som len zvracala 😀asi do 6 mesiaca som brala. Neskôr každý druhý deň . Potom som už len občas zvracala, to sa dalo zvládnuť 🙂
@fialkafialkovita počkám ešte pár dní , lebo teraz posledné 3 dní mi nieje moc dobre a skúsim tiež každý druhý deň a uvidím ...ale je to strašné 🙈 😄

@siska012 Ja som na tom bola rovnako. V nemocnici mi ju predpísali, lebo som len zvracala 😀asi do 6 mesiaca som brala. Neskôr každý druhý deň . Potom som už len občas zvracala, to sa dalo zvládnuť 🙂