Skúsenosti s Xonveou: Má zmysel ju užívať nepravidelne?
Ahojte, gynekológ mi predpísal xonveu na nevoľnosti, máte niekto skúsenost, že ste ju nebrali každý deň? Totiž mám dni kedy mi je aj 3-4 dni super a potom sú dni, že mi je celý deň zle. Taktiež sú dni kedy si môžem dovoliť celý deň ležať a potom sú dni, kedy musím fungovať. Je možné ju brať len keď potrebujem? Alebo to nemá zmysel, keď nevyberiem 20 kusov naraz? Ďakujem
@sekacik2011 ako si to riesila prosim? Ja som si dala jednu a som extremne ospala cely den v prdeli, tak dnes vecer uz si nedam, ze len ked to bude nevyhnutne si ju budem davat
@sekacik2011 ako si to riesila prosim? Ja som si dala jednu a som extremne ospala cely den v prdeli, tak dnes vecer uz si nedam, ze len ked to bude nevyhnutne si ju budem davat
@michaela19900 vieš čo zatial nijako, ideme za chvilu na 11 dni na dovolenku, tak som si ich odložila na vtedy, nakoľko posledne 2 týždne mi už býva celkom dobre len občas mám take zle dni ale dá sa to už celkom vydržat
@michaela19900 vieš čo zatial nijako, ideme za chvilu na 11 dni na dovolenku, tak som si ich odložila na vtedy, nakoľko posledne 2 týždne mi už býva celkom dobre len občas mám take zle dni ale dá sa to už celkom vydržat
@sekacik2011 boze zavidim ti strasne, v kolkom tyzdni ti to preslo? Ja prave lezim a idu mi slzy a rozdychavam život preco mi musi byt tak strašne zle :(
@sekacik2011 boze zavidim ti strasne, v kolkom tyzdni ti to preslo? Ja prave lezim a idu mi slzy a rozdychavam život preco mi musi byt tak strašne zle :(
@michaela19900 som v 11tom a presne viem čo cítiš, také dní mám aj ja ale mne bolo zle od 4 a v nejakom cca 9-10 sa to začalo upokojovať.. no mám aj zlé dni včera som šla len na úrad niečo vybaviť a zvracala som tam vkuse🙈 proste rána su zabijak, potom je už lepšie…
Ja užívam Xonveu od 6tt. Vybrala som dve balenia, bez nich by som nevedela fungovať, ani do seba nič dostať. Potom som chcela vyskúšať ich vysadiť, no nevoľnosti sa vrátili ešte horšie , prvé dni (cca 3)som bola na infúziach, nevedela som prijať žiadne jedlo ani vodu. Začala som Xonveu opäť užívať, a zlepšilo sa to. Momentálne som v 22tt. Beriem ju stále, už mam iba ťažký pocit v žalúdku, pociťujem únavu a slabosť, ale nedá sa to porovnať so stavom bez liekov. Uvidíme aký bude ďalší pokus o vysadenie 🙂
Ja užívam Xonveu od 6tt. Vybrala som dve balenia, bez nich by som nevedela fungovať, ani do seba nič dostať. Potom som chcela vyskúšať ich vysadiť, no nevoľnosti sa vrátili ešte horšie , prvé dni (cca 3)som bola na infúziach, nevedela som prijať žiadne jedlo ani vodu. Začala som Xonveu opäť užívať, a zlepšilo sa to. Momentálne som v 22tt. Beriem ju stále, už mam iba ťažký pocit v žalúdku, pociťujem únavu a slabosť, ale nedá sa to porovnať so stavom bez liekov. Uvidíme aký bude ďalší pokus o vysadenie 🙂
@anonym_4f439a presne ti rozumiem som v 21tt a beriem už tretie balenie, skúšam občas vysadiť ale nejde to… Najhoršie na tom je, že mne najlepšie zaberá keď ju beriem len ráno, potom mi je celý deň ok, ale ta únava po nej mi aj tak tie dni riadne niči..
@anonym_4f439a presne ti rozumiem som v 21tt a beriem už tretie balenie, skúšam občas vysadiť ale nejde to… Najhoršie na tom je, že mne najlepšie zaberá keď ju beriem len ráno, potom mi je celý deň ok, ale ta únava po nej mi aj tak tie dni riadne niči..
@sekacik2011 ahoj, ja akurát už beriem 6 balenie 😅začala som ju užívať každý druhý deň teraz, na druhý deň už vecer cítim , že sa opäť nevoľnosti vracajú , napína ma, len tak tak to udržím, ale dám si tabletku a je to v pohode. Ale myslím, že to pomaly ustupuje. Tak uvidíme ďalšie dni 🙂
Ja som ráno ani neskúšala brať, iba večer, ale tak každemu to vyhovuje inak 🙂 držím prsty👍🍁

@sekacik2011 myslim si (ale nie som odborník) že to zmysel nemá
Ja som Xonveu užívala vždy večer pred spaním, aby mi hneď od rána nebolo zle. A človek dopredu nevie aky deň ho čaká takže to tažko naplánovať.
Plus Xonvea má vedlajší účinok úvavu takže si myslím že keď si ju dáš cez deň hocikedy môže ťa to zlomiť únavovo.
Ale to je len moja skúsenosť a názor, nič odborné.
A ešte doplním mne potom už ani nepomáhala. Kým nevracala a bývalo mi "iba" tažko tak dobre pomáhala ale potom som začala vracať ráno a to už som mohla užívať kolko som chcela pokial som sa ráno nevyvracala tak mi bolo tažko.