icon

Slabé pohyby v 23. týždni

12. feb 2025

Dobrý deň, dnes som presne 22+5tt a už včera som cítila veľmi slabo pohyby ale skôr len dole v podbrušku dnes necítim skoro vôbec. Pohyby tak celkovo cítim od 17 týždňa a tak sa stalo že keď sa Otočil nejako inak tak som ich cítila veľmi tlmené ale stále som ich cítila. Teraz sa celkom bojím. Čo mám robiť? Je to v poriadku? Je možné že je len v inej polohe? Minulý týždeň v pondelok som bola na kontrole a všetko bolo v poriadku tak teraz neviem.

michaela789
12. feb 2025

Si ešte vo veľmi skorom štádiu. Ja som sa, napríklad, aj po dvoch deťoch pri treťom musela veľmi sústreďovať, ak som tak skoro chcela cítiť.
Placentu máš kde?

autor
12. feb 2025

@michaela789 placentu mám vzadu ale pohyby som cítila vždy silné a boli aj dosť vidieť. Niekedy ma až brucho bolelo keď ma kopal do jedného miesta ale teraz nič. 🤷‍♀️

michaela789
12. feb 2025

Aha... No tak takéto silné pohyby by som v 23.tyzdni nečakala teda 🤔
Ak máš byť kvôli tomu v strese, choď ho dať pozrieť. Za to nič nedáš.

autor
12. feb 2025

@michaela789 ja vlastne ešte nemám ani žiadne brucho možno preto to tak cítim pribrala som iba 2kg za celú dobu zatiaľ tak to je možno aj tým neviem 😅

larra15
12. feb 2025

Skús si dať niečo sladké a ľahni si na bok, väčšinou pohyby sú vtedy ked ležíš, keď to nepomôže a nebudeš ho cítiť,tak pre istotu chod na pohotovosť