icon

Slabé špinenie v 13. týždni tehotenstva

lucis133
2. jún 2025

Ahojte mali ste niektorá z vás špinenie v 13 týždni tehotenstva alebo aj neskôr? Ráno som zakašlala a tak ma v momente pichlo v brušku som sa skrčila to bolo asi sekunda dve a potom pichnúť prešlo .. Potom som si na intímke všimla slabé špinenie ale bolesti nemám žiadne momentálne a ako som si vymenila intimku za čistú tak už som to od cca pol 9 ráno viac nemala aj toaletný papier je čistý.. Volala som aj k mojej gyn. Sestricke o výsledky z krvi tie sú v poriadku a spomenula som aj toto vravela že môže to byť aj tým pichnutim, že keby som ešte špinila tak ráno môžem prísť a keď to prestane tak to nieje nič. Bola som pred týždňom u doktorky a všetko v poriadku aj bábo. Špinila som aj v 6 týždni aj v 7tt ale potom to samé prešlo brala som aj utrogestan až do 12tt aj predtým ked som bola na pohotovosti tak že je všetko v poriadku . Ďakujem za odpovede 🙂

dari226
2. jún 2025

Mala som tiez take tyzdne ako ty. V 13. trocha spinenie. Skoncila som v nemocnici a potom doma som musela lezat tyzden. Aj lieky som mala rovnake. Radsej viac x k lekarovy ako neskoro.

lucis133
autor
2. jún 2025
@dari226

Mala som tiez take tyzdne ako ty. V 13. trocha spinenie. Skoncila som v nemocnici a potom doma som musela lezat tyzden. Aj lieky som mala rovnake. Radsej viac x k lekarovy ako neskoro.

@dari226 Aj povedal lekár v nemocnici príčinu prečo sa to špinenie objavilo aj potom ?

dari226
2. jún 2025
@lucis133

@dari226 Aj povedal lekár v nemocnici príčinu prečo sa to špinenie objavilo aj potom ?

@lucis133 vies co pricinu ani nie, ale ja som mala nizko placentu.

sella38
2. jún 2025

aj ja som vkuse špinila z nízko položenej placenty

lucis133
autor
5. jún 2025

Ahojte bola som nakoniec včera u mojej doktorky aj ohľadom špinenia, všetko mám v poriadku aj bábätko je v poriadku ,spravila mi ešte výter na prípadnú infekciu ale inak že sa nemusím báť. Teraz ráno som mala opäť trošku na intimke ale to len taky malý fliačik jemne hnedý snáď to prejde už.

frida1990
15. júl 2025
@lucis133

Ahojte bola som nakoniec včera u mojej doktorky aj ohľadom špinenia, všetko mám v poriadku aj bábätko je v poriadku ,spravila mi ešte výter na prípadnú infekciu ale inak že sa nemusím báť. Teraz ráno som mala opäť trošku na intimke ale to len taky malý fliačik jemne hnedý snáď to prejde už.

@lucis133 ahoj, neopakovalo sa to už? Bolo všetko ok? Aj ti niekedy niečo na to dali, alebo neriešili?

lucis133
autor
16. júl 2025
@frida1990

@lucis133 ahoj, neopakovalo sa to už? Bolo všetko ok? Aj ti niekedy niečo na to dali, alebo neriešili?

@frida1990 ahoj no nakoniec sa mi to opakovalo až do 15 týždňa takže som šla do nemocnice na pohotovosť a nechali si ma tam na 7 dní ležať, podávali mi do svalu injekcie dycinone a potom som ho brala v tabletkovej forme . Zastavili mi našťastie špinenie, moja dr ma neposielala nikde s tým len ascorutin mi dala a také tak som šla sama do nemocnice .. Teraz som začala 20tt a špinenie je preč a už cítim od sobotu aj prvé pohyby 😊 akurat ma trápia opuchnute a krvácajúce dasna 😒

lucis133
autor
16. júl 2025
@frida1990

@frida1990 a ešte mi robili v nemocnici kultivaciu a nasli mi v pošve bakteriu nejakú tak ma preliečili , vkladala som si Macmiror 12 dní

frida1990
17. júl 2025
@lucis133

@frida1990 a ešte mi robili v nemocnici kultivaciu a nasli mi v pošve bakteriu nejakú tak ma preliečili , vkladala som si Macmiror 12 dní

@lucis133 super, tak je dobre že to už prešlo. Ja som mala pred pár dňami jednorazovo výtok taký s jemne hnedou prímesou, bledý a iba slabej intenzity, ale bolo to iba v jeden deň, a viackrát sa to už odvtedy neopakovalo, nebola som s tým nikde, tak dúfam že to bude ok. Na najbližšiu kontrolu idem až budúci týždeň

lucis133
autor
17. júl 2025
@frida1990

@lucis133 super, tak je dobre že to už prešlo. Ja som mala pred pár dňami jednorazovo výtok taký s jemne hnedou prímesou, bledý a iba slabej intenzity, ale bolo to iba v jeden deň, a viackrát sa to už odvtedy neopakovalo, nebola som s tým nikde, tak dúfam že to bude ok. Na najbližšiu kontrolu idem až budúci týždeň

@frida1990 ahoj v ktorom si týždni? 🙂 myslím si tiež že keď to bolo iba raz a slabé tak to určite nič zlé nieje a bude to určite všetko v poriadku 😊😉

frida1990
17. júl 2025
@lucis133

@frida1990 ahoj v ktorom si týždni? 🙂 myslím si tiež že keď to bolo iba raz a slabé tak to určite nič zlé nieje a bude to určite všetko v poriadku 😊😉

@lucis133 teraz som v 16 tt, a to jednorazové slabé špinenie bolo koncom 15 tt. Doktorke som iba volala, tá mi vravela že je to ok, že stačí prísť iba ak by sa to opakovalo, a tým že sa to neopakovalo , som to ani neriešila

lucis133
autor
17. júl 2025
@frida1990

@lucis133 teraz som v 16 tt, a to jednorazové slabé špinenie bolo koncom 15 tt. Doktorke som iba volala, tá mi vravela že je to ok, že stačí prísť iba ak by sa to opakovalo, a tým že sa to neopakovalo , som to ani neriešila

@frida1990 áno to je len dobré že sa to už neopakovalo horšie by bolo keby je to stále, možno len nejaká cievka pukla alebo niečo také 🙂 nebyva ti zle ?

frida1990
18. júl 2025
@lucis133

@frida1990 áno to je len dobré že sa to už neopakovalo horšie by bolo keby je to stále, možno len nejaká cievka pukla alebo niečo také 🙂 nebyva ti zle ?

@lucis133 našťastie nie 🙂 iba zo začiatku mi bývalo zle od žalúdka ale už som späť vo forme

lucis133
autor
19. júl 2025
@frida1990

@lucis133 našťastie nie 🙂 iba zo začiatku mi bývalo zle od žalúdka ale už som späť vo forme

@frida1990 to máš super 😃 mňa napína ešte aj teraz hocikedy a stále čakám kedy to prestane 😃

frida1990
19. júl 2025
@lucis133

@frida1990 to máš super 😃 mňa napína ešte aj teraz hocikedy a stále čakám kedy to prestane 😃

@lucis133 fuu neprešlo to vôbec? Tak to súcitím 😁 Ja mám tak od 13 tt kľud, už zostal iba troška nespokojný žalúdok ale to sa nedá porovnať s tým čo bolo predtým

lucis133
autor
19. júl 2025
@frida1990

@lucis133 fuu neprešlo to vôbec? Tak to súcitím 😁 Ja mám tak od 13 tt kľud, už zostal iba troška nespokojný žalúdok ale to sa nedá porovnať s tým čo bolo predtým

@frida1990 neprešlo to veru ,predtym som mala asi 5 dní fakt ze pokoj soknsa tešila a znova to prišlo 😃 teraz je to také že deň dva mam pokoj kyselinu dostanem a potom zas ma napína na ďalší deň, včera mi bolo strašne zle celý deň 😀 a takto si pomaličky žijem a dúfam každý týždeň že to už prejde už cítim aj pohyby a aj tak to neprešlo, kolegyňa aj z rodiny mi vraveli že to do pohybov začnú pohyby aj nevolnosti prejdu 😄 no nezdá sa mi