icon

Slabé špinenie v tehotenstve

15. júl 2025

Ahojte žienky, mali ste niektorá jednorazovo slabunky bledo hnedý výtok v 15 tt? Momentálne som 16 tt a pred pár dňami som mala jemné špinenie s takou bledo hnedou prímesou. Nebolo toho veľa a bolo to v jeden deň na dvakrát, viac nie, len ma to prekvapilo lebo od začiatku tehotenstva s som nemala výtok buď žiaden, alebo iba bezfarebný. V ten deň som jemnučko cítila aj podbruško ale nič výrazné a iba chvíľku, plus som v ten deň mala podráždený mechúr, bola som troška prechladnutá, možno to bolo aj z toho. Volala som doktorke, povedala mi, že stačí prísť iba ak by sa to opakovalo, inak netreba. Najbližšiu poradňu mám o týždeň. Mali ste to niektorá takto a bolo všetko ok? Celé tehotenstvo zatiaľ prebieha bez komplikácii. Odvtedy sa to neopakovalo, žiadne bolesti, špinenie, nič. Ešte dodám že som nemala predtým styk ani žiadne mechanické dráždenie, neužívam čípky ani nič podobné. Placentu mám vzadu vysoko. Vopred ďakujem.

sisska96
15. júl 2025

Za mňa to nič nie je

natalis1998
15. júl 2025

@anonym_autor ja to tak mám. Napríklad dnes ráno som si to našla. A mala som rovno aj poradňu a všetko je v poriadku. Ja som akurát v 17tyzdni. A mám aj taký divný výtok ako som prešla do 2 trimestra. Niekedy je taký žltooranžovy, inokedy zelený alebo tmavo žltý. Pýtala som sa aj lekára na to a pH mám v poriadku takze to nie je podľa neho nic bakteriálne že niektoré ženy majú takéto výtoky. Inak po tom rannom vytoku som tiež take divne cítila v podbrušku a potom už to bolo v poriadku.

autor
15. júl 2025
@natalis1998

@anonym_autor ja to tak mám. Napríklad dnes ráno som si to našla. A mala som rovno aj poradňu a všetko je v poriadku. Ja som akurát v 17tyzdni. A mám aj taký divný výtok ako som prešla do 2 trimestra. Niekedy je taký žltooranžovy, inokedy zelený alebo tmavo žltý. Pýtala som sa aj lekára na to a pH mám v poriadku takze to nie je podľa neho nic bakteriálne že niektoré ženy majú takéto výtoky. Inak po tom rannom vytoku som tiež take divne cítila v podbrušku a potom už to bolo v poriadku.

@natalis1998 dobre vedieť, ďakujem za zdieľanie a uspokojenie🙂
@sisska96 aj tebe vďaka