icon

Slabohnedý výtok v 17. týždni

astina
9. sep 2020

Ahojte vsetky, minuly rok som mala MA, prestalo sa vyvijat v 7tt a teraz som znovu tehotna v 17tt. V 11tt som bola hospitalizovana so slabohnedym vytokom sposobenym streptokokom a kandidou - na to som sa preliecila a vsetko ok, plodik rastol podla tabuliek. Dnes som ale znovu zacala slabunko spinit, proste vyzeralo to presne tak ako ten prvykrat. Tak sme leteli na pohotovost so zbalenou taskou. Dr ma pozrel sonom, placenta je vzadu, srdiecko bije, krcok drzi a dokonca mal rukavicu cistu po vysetreni... A poslal ma chvalabohu domov, ze nevie z coho to je, ze preco nas bolia krize, krvacame z nosa a tak. O dva dni idem na poradnu, poviem im o tejto prihode a budem si pytat kontrolny vyter, ci sa mi to nevratilo. Mate niektora skusenosti so spinenim v tomto tt? Lebo aj napriek tomu ze je podla dr vsetko ako ma byt, som nesvoja... Hlavne po tom potrate je clovek uz taky opatrny. Dakujem za kazdu vasu skusenost.

astina
autor
9. sep 2020

Este som zabudla dodat ze som brala duphaston 3x1 ale minuly piatok mi to znizili na 2x1...stretli ste sa uz s niecim takym?

pmoricova
9. sep 2020

@astina stalo sa mi to už neviem ktorý to bol TT ale bol to druhý trrikester že som zaspinila. Bola som na pohotovosti. Bolo mi povedané že sa to moze stat po vyšetrení, sexe. Lebo že kŕčok je prekrveny. Zrovna to nepasovalo áno na jednu situáciu ale všetko bolo ok. Ja som brala duphaston do konca prvého trimestra kôli spineniu. Obe deti ok, rodene v 40 TT. Tiez som bola v strese alenastastie to nepokračovalo ani na blízke noc nebolo ťažko povedať čo to bolo. Cítila som sa fajn

dominika126
9. sep 2020

@astina Ja som mala tiež MA v 10tt a potom som pri druhom spinila, v rovnakom týždni ako predtým. Stres, panika,... A to mi praskla len cievka (predpokladám,keď som nevedela otvoriť vodu a riadne som sa ponamahala).

zuzka565
10. sep 2020

Ja som tiež nedávno uaspinila momentálne som 19tt. Mala som úplne slabucko hnedý výtok a bolo ho veľmi málo. Nešla som s tým nikam. Povedala som to iba na poradni. Nevedel tiež že z čoho to môže byť. Možno ako rastie maternica tak praskla cievka 🤔.

astina
autor
10. sep 2020

@zuzka565 hej nieco take podla mna... Ta cievka. Ono to tam je teraz prekrvene velmi a priznam sa, den predtym som si v nasej uzkej vani depilovala intimne partie, co este pred mesiacom nebol problem ale vtedy mi uz trosku zavadzalo brusko tak mozno ako som sa kadejako ohybala, mi praskla daka cievka. Uz budem kludnejsia, proste chapem to tak, ze v 2.trimestri so slabunkym spinenim nebudem letiet na pohotovost, hlavne ked to prestane za den. Diky baby, ukludnili ste ma trosku. Som taka bojazlivejsia po tom potrate, ale verime ze teraz to uz dotiahneme do zdarneho konca 🙂

astina
autor
14. okt 2020

Ahojte, tak 22 tyzden pomaly a slabohnedy vytok sa znovu vratil. Je to asi hodina a uz aj skoro uplne zmizol. Ja uz neviem... Naposledy ked sa mi to stalo, som na druhy den bola objednana k dr. Grochalovi a na placente nic podozrive nevidel... Neviem co si mam o tom myslet, maly sa pekne vrti a kopka. Jedine co ma napada, vcera som bola na nakup a piekla som masko, cize som casto drepovala k rure... Pls poradte ja uz neviem. Ak to neprejde pojdem sa dat skontrolovat ale dr sa medzi riadkami vyjadrili tak, ze nemam hladat problem tam kde nie je a ze ved kym mi cerstva krv netecie po stehnach, nemusim sa bat.