icon

Slabšie pohyby v tehotenstve v 27. týždni

23. júl 2025

Ahoj, prosím má to niekto podobne? Som v 27tt, čakám chlapčeka. Pohyby cítim od 19tt, je to tretie tehotenstvo...teraz posledné týždne malý kopal ostošesť, dnes je nejaký kludnejsi, aj včera kopal menej. Cítim ho, ale nie tak silno ako iné dni. Trošku sa bojím, predtým tehu bolo celé rizikové... Tak neviem, či sa len nejako posunul alebo sa mu dnes nechce...

nika11103
23. júl 2025

Ak sa ti čokoľvek nezdá , chod sa dať pozrieť . Ja som bola počas tehotenstva asi trikrát na pohotovosti určite … ja by som zbehla, pre môj pokoj v duši , pokojne aj teraz

bubuzu
24. júl 2025

Veľmi pravdepodobne to bude ok, ale ja by som šla tiež na pohotovosť. Intuícia matky je niečo, na čo treba vždy vždy dať. Daj potom vedieť.

majus2323
24. júl 2025

@anonym_autor pohotovosť, hneď.... ( Aj keď je to bežné takéto lenivé dní )

nikolani
24. júl 2025

@anonym_autor tiež si myslím že je to bežné (aj ja som pri prvom mala také dni) ale keď už sa ti to nezdá tak choď. Aj ja som raz bola na pohotovosti, všetko bolo ok, ale doktor sám mi povedal že tehotenstvo je také, že radšej vždy prísť

evinku
24. júl 2025

@anonym_autor ahoj... Tiez som to tak mala asi dva dni dozadu... V jeden deň pohyby super... A na druhy deň akoby spal.. Kopol len občasne... Tiez som bola nesvoja... Ale je to normálne... Dieťa naberá na váhe a teraz spi aj 20hodin za deň.. Záleží aj co zješ, podľa toho je aktívnejšie... Určite by som sa pozorovala a keby sa ti niečo nezdalo, tak treba ísť na kontrolu... Tiez vnímam na sebe, že sa viac pozorujem ako inokedy... Ale je to normálne... Hlavne klud... Všetko je v poriadku 🤞 Držím palce 🫶

krasneleto
24. júl 2025

@anonym_autor vzdy ked mas zly pocit, navstiv lekara alebo gyn pohotovost... nie je na tom nic divne

naty_123
24. júl 2025

Aj ja som 26tt a tiež som malého dva dni cítila slabšie dnes už je akčnejší..mám doma aj angelsound takže keď chcem pozriem srdiečko 🙂

babi2345
24. júl 2025

@anonym_autor išla by som ku gyn. Nech pozre.