Som na začiatku 19. týždňa a necítim pohyby

natalia2285
30. okt 2018

Ahojte. Som tehotná 18+4tt a necítim žiadne pohyby iba silnú bolesť v oblasti panvy, keď sa stavám na nohy alebo si sadám..bolia ma ako keby svaly/ kosti panvy pod krížami.. V prvom tehotenstve som pohyby citíla v 16tt, pri druhom tehotenstve uz nejako v 15tt a teraz nič.. pri mojom tretom tehu som cítila pohyby možno dva krát a aj to už dávnejšie.. u doktorky som bola a vždy povie že je všetko v pohode. V ambulancií sono nemá bohužiaľ. Počúva mu iba srdce a aj to je dosť nízko uložené ..v novembri mám ísť na sono a povedia mi či má všetko dobre vyvinuté ..Myslíte si, že je niečo zlé ak necitim pohyb? ..nemôže byť to malé nejako poškodené? ....Ďakujem za odpovede.

seva22
30. okt 2018

Ja by som doktorku,ktora nema sono vymenila,nevravim ze nema pravdu ked vraci ze je vsetko v poriadku, ale pre moj dobry pocit by som babo chcela aj vidiet...ja som teraz 23tt+1a mne ho robi na kazdej poradni

pribinak
30. okt 2018

Chodit ku gynekologické ktora nema sono, je sko chodit k zubárovi ktory nema vŕtačku
Zmeň gynekologicku, to je šialene nemať sono

benculka
30. okt 2018

@natalia2285 no ja som cítila pohyby od 24 týždňa. Dovtedy vôbec nič ... Ale mala som angelsound na počúvanie srdiečka, tak to ma vždy upokojilo. Mala som vpredu placentu, tak vraj kôli tomu.

whatever1
30. okt 2018

Tiez by som nechodila k dr ktora nema sono..necitit prve pohyby v tvojom tt je normalne. Ja som si kupila angel sound lebo som dost casto panikarila a vzdy som sa citila lepsie ked som pocula❤️

natalia2285
autor
30. okt 2018

No ani by som sa tak nebála, len moje prvé tehu bolo rizikové a hrozilo že porodim v 27tt ale našťastie dcérka vydržala nakoniec do 41tt 🙂 .. Dr vravela že toto tretie tehu bude ako to prvé a možno horšie keďže syna som porodila v 34tt 17.2.2018 ..preto sa trošku bojím..Gynekologicka je to dobrá a na sono chodím do nemocnice čiže mne to až tak nevadí že nemá v ambulancií sono. Brala mi 5ampuliek krvy 17.10. A zajtra mám volať o výsledky ..

janiela6
30. okt 2018

Buď v pohode. Ja som tretíkrát tehotná a teraz som pocítila pohyby až koncom 5 .mesiaca.

asia83
30. okt 2018

@seva22 Tiež to časté sono nie je dobré. Nestačí počuť akciu srdca? Mne to stačilo.

seva22
30. okt 2018

@asia83 citala som ze sono neskodi...ked sa nerobi kazdy den ale len raz mesacne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre