icon

Som v 16. týždni a stále mám problémy

nkns
27. dec 2022

Ahoj tehuľky. Neviem či sa nájde aspoň jedna ktorá to má tak ako ja alebo aspoň podobne. Už som zúfalá. Som v 16.tyzdni. Ale ešte som si ani jeden deň ako sa povie"neužila". Od začiatku ma trápia príšerné bolesti zubov. Chodím k zubarke dá sa povedať dosť často ale jeden zub dá do poriadku,druhý sa pokazí alebo zlomí. Celé noci preplacem,neviem si rady. Už som aj prešla vracaním,ani neviem koľko krát denne,po čase som to prestala počítať. V ústach mám aj po X krát umytí príšerný "pach". Mala som už aj zápal močových ciest. Zápal hrdla,nos,kašeľ. Alergickú reakciu na ATB. Pri prvom tehu som nič také nezažila. Mám pocit,že sa na mňa lepi úplne všetko. Už som ozaj zúfalá. Tak sme sa tešili na bábo. Je to moje tretie tehotenstvo. O druhé bábo sme prisli.Neviem kedy si to začnem poriadne užívať. Ďakujem aspoň za vypočutie🙏

dadka128
27. dec 2022

@nkns tak hovorí sa , že do prvých kopančekov bývajú nevoľnosti a iné ťažkosti... no hovorí sa to, pri prvom by som aj tomu uverila ale pri druhom mi bolo zle cele tehotenstvo. Chorobe sa nevyhneš, možno sa gynekológa popýtať na nejaké vitamíny... inak to pretrpieť.. ja som si v druhom dávala sem tam čipky na nevoľnosť lebo bez nich by som sa ani nevydala ... a inak som bola doma a trpela

nkns
autor
27. dec 2022

@dadka128 najhoršie pre mňa sú asi tie zuby. Ktora tým prešla mi dá určite za pravdu. Včera som si už hovorila,že keby som nebola "silna" vyskočim z okna. Ani tabletky na bolesť nepomáhajú. Nikdy ma zuby neboleli,neviem čo to je. No teraz si to teda vynahradzam. Kým to dotiahneme do konca, budem už mať určite protézy😂

54tinka54
27. dec 2022

@nkns a sú tieto tvoje problémy so zubami spojené s tehotenstvom? Ešte som o tom nepočula.. nie je to len časová zhoda náhod?
Každopádne drž sa, snáď sa ti to čím skôr zlepší 🙂

nkns
autor
27. dec 2022

@54tinka54 zubárka ,aj gynekológ sú názoru že je to tehotenstvom. A konzultovala som to ešte s jednou znamou-je zubárka. Je tiež toho názoru,že je to tým. Pri dcére som mala problém počas tehu s jedným zubom a po pôrode s druhým. Ale dalo sa to prežiť. Toto je ozaj už aj na mňa dosť. No ale nič iné mi neostáva,len to nejak zvládnuť.
😉

dadka128
27. dec 2022

@nkns a i to som zabudla dodať 😶 mne sa pri synovi knísali zuby doslova.. vtedy mi ešte aj rástli 8micky a to bolo bolesti 13 dní po pôrode jedná hneď išla von