icon

Som v 18. týždni a mám bolesti nôh

slniecko187
15. nov 2020

Zienky co vam pomohlo na bolesti nôh? Poradte dajaky krem. Mam krcove zily ale detralex asi nemozem :( a strasne ma bola nohy uz po pol hodine chodenia.
Normalne nevladzem jak keby som 12 hodin stala na nohách.
18 tyzden
dakujem

zuzka251
15. nov 2020

detralex je ok aj v tehotenstve, 2x denne.

slniecko187
autor
15. nov 2020

@zuzka251 nevedela som dam si predpisat potom od doktora

zuzka251
15. nov 2020

je aj bez predpisu

slniecko187
autor
15. nov 2020

@zuzka251 este lepsie diky 🤩😊♥️

rommitomy
15. nov 2020

@slniecko187 fuha to ti vôbec nezávidím tak skoro .ja som napr ešte do 6mesiaca robila 12tky a až vtedy má začali bolieť nohy.detralex naozaj môžeš aj keď niektorí dr. Z toho nie sú nadšení pretože štúdie na tehotných sa nerobili pri tomto lieku čiže sa boja to vziať na zodpovednosť. Ale ublížiť ti nemôže sú to len flavonoidy -prírodné latky ☺️ Bez receptu je len to najmenšie balenie t.j. 60 tabletove -ostatne sú na recept (nelogicke viem ale tak to na Slovensku býva ) ak ti nevadi investovať viac peňazí skus aj lioton gel ten lieči žily a ešte je po aplikácii aj super chladivy pocit .alebo aspoň studenú sprchu na nohy večer .popripade mne už v najhorších prípadoch (keď som sa v noci budila na bolesť nôh) zaberal mentolovy gel (to je jedno aký. Ja som mala od puressentiel a bol super ☺️ Drzim palce (farmaceut)

slniecko187
autor
15. nov 2020

@rommitomy to potom radsej gel nez tabletky diky za radu
ja by som v robote nevydrzala ani hodinu mas u mna respekt 🙂

rommitomy
15. nov 2020

@slniecko187 jasne skus gel buď ten alebo druhý. A uvidis drzim palce ☺️A nôžky si vykladaj často ale to vieš ☺️

slniecko187
autor
15. nov 2020

@rommitomy ok 🙂 jasne budem

rommitomy
15. nov 2020

@slniecko187 a ešte posledná vec aby som nezabudla ☺️Ak nebude lepšie tak kompresne pancusky len nie každej to je pohodlne ale zase veľmi ucinne

slniecko187
autor
15. nov 2020

@rommitomy to som skusala nosit neda sa to 😩