icon

Som v 27. týždni + 3 dni a cítim pichanie

13. feb 2023

Maminky stredu idem na kontrolu dovtedy sa s vami chcem podeliť myslite že keď ma pichá zo spodu začínam sa otvárať ? Bolesti v krížoch , len mám malo času cez deň riadne si to počítať , proste keď mám ešte dve malé deti. Snažím sa venovať sa im , a aj na prechádzku s nimi .. takže predýcham a idem ďalej..
oddychujem koľko sa da len proste mladší mi skáče po bruchu je to totiž šiediélko nepomôže vysvetľovať a karhať ho za to keďže mal rok mi príde nespravodlivé snažím sa mu vysvetľovať a opakovať len keď ľahnem už to začína ..ale na deti som sama úplne od rana do večera , muž v zahraničí ..
takže máte niekto skúsenosť ? Ďakujem

jaskolka
13. feb 2023

Tak neviem, či to značí otváranie, samozrejme to povedz na poradni. Ak by bolo to silné, tak aj na pohotovost môžeš zájsť
To, ze ides na prechádzky je ok, ale to skákanie po bruchu by som určite zarazila, rok-nerok. To akože ako ti skočí na brucho, lezis a bum? Alebo ako? Proste musíš ležať tak, aby ti na brucho nemohol dociahnut, lahnu si na bok, a jednoducho "predvidaj". Ja som už v rozbehu syna zabrzdila rukou v zmysle, stop, nesmieš skákať a búchať mi do brucha. Áno, neustále som bola v strehu.
Co babky, sestra, kamoška, a podobne? Nemôžu tu aspoň trichu pomôcť, zobrať tých starších, alebo nakúpiť, navariť a ty oddychuj?

autor
15. feb 2023

@jaskolka nie nikto mi nemá kto pomôcť 🥺🙏🏻 zarazim, som prísna mama práveže 👍 len niekedy to človek nečaká 🥲🙃