Som v 6. týždni tehotenstva a na tvári sa mi vyhádzali malé vyrážky
@katkaseiner to áno každý to ma inak ale ja som predtým nič na tvári nemala :D
je to uplne normalne 🙂 mas v tele aktualne pekny hormonalny koktejl, ktory tam pred tym nebol, napr. na zvyseny progesteron alebo aj HCG tak telo zvykne reagovat - niekomu sa to do konca 1. trimestra upravi, niekomu nie :D
ja som sa statocne vyhadzala a potom to z nicoho nic zmizlo a teraz mam velmi dobru plet ale nie kazdy to tak ma
@simonaluk ja pred tehu krásna pleť ani v puberte som nemala problém. Odkedy som tehu cele prsia,tvár a chrbat samé vyrážky😬. Ale nevadí snáď po tehu to zmizne a budeme mať opäť krásnu pleť 😊hlavne sa tým netráp
Hormóny. To prejde. V tehotenstve je doslova búrka hormónov v tele, čiže hocijaké prejavy(nevoľnosti, vyrážky, opuchy, bolesti fľaky, únava) to môže mať. Ja som si vždy povedala ze jednoducho je to "iný stav"a patri to k tomu.
@lorin29 clovek sa na nich minimalne pobavi 😂 naposledy mi niekto vravi, to ja poznam podla bokov, ze cakas dievca - okej mam boky ako moravianska venusa aktualne ale bude to holt chlapec
podla babsky reci a cinskych kalendarov tam mam minimalne dva kusy, v opacnom pripade to nevychadza 🤪

ja nie som tehotna a obcas sa mi tiez vyhadzu vyrazky...