Som v 7. týždni a stále ma bolí brucho
Dievčatá prosím Vás, je normálne že má stále bolí brucho?? Presne ako pred ms, možno aj trochu viac 🤦 boli ma aj celé dno, ako keď mávam silnú ms 🤦 mám pocit že mi z tam dole niečo vypadne.... som v 7tt, pred týždňom som bola u dr, bolo všetko ok. Len tá bolesť má proste znepokojuje. Je to skoro trištvrte dňa 🤦 nepomáha ani magnézium.
@denulik1234 ďakujem za info, pri prvej som to nemala 🤦tak stresujem
Pokial nemas bolesti silne ako kontrakcie (ozaj take hrozne, realne stahy maternice ) tak je akakolvek bolest vlastne v norme. Aj taka, ze mas pocit, akoby ta niekto surovo dokopal do .... 😬
@selena_luna doslova si to vystihla (to nakopanie)...
Prezivam to s tebou 🤣 14 tt 🫣
Tento pocit som tiež mala ale až v druhom aj treťom tehotenstve, vsetko bolo oveľa viac intenzivne ako prvýkrát
@marhulka13 presne, prvé som nevedela ani ako mi ubehlo, nič mi nebolo. A teraz? Som prejdena parným valcom, zle mi je zo všetkého a ešte ma niekto aj nakopal medzi nohy 🤦😩

Mňa tiež tak bolí,bola som s tým pre istotu aj na pohotovosti ale bolo všetko v poriadku lekár povedal že sa zväčšuje maternica že to ešte niaky cas potrvá..ale ak máš silne bolesti radšej zbehni aj ty budeš kludnejšia