Som v 8. týždni a nie je vidno akciu srdiečka
Ahojte baby som v 7+3tt naposledy som mala menštruáciu 27.9. na ultrazvuku nevidno akciu srdiečka.HCG mám dosť nízke 3000 na ďalší odber mám ísť o týždeň
Špinim slabo do ružová bola som u dr a že všetko je v poriadku mne sa to mu nechce veriť mám aj bolesti pod bruchom aj v krížoch
@janapompova je to naozaj velmi nizke hcg, kedy ste mali ovulaciu? Mozno bola posunuta a ste v nizsom tyzdni tehotenstva
@janapompova no... ak bola ovulacia posunuta taknje šanca.
Ak nie...nebudem.klamat...nevyzera.to na ptosperujuce tehu ak tam taky cas nie je akcia srdiecka. Plus ak pretrvava spinenie. Hcg ak by bolo odobrate ob den boll by jasne ci je to ok alebo.nie. drzim palce. Hlavne sa netrapiť
@catmartina ovuláciu som mala 12.10.
Menštruácia mi mešká 25 dní
@miskamicha ďakujem. o týždeň uvidíme ,v tom je chýba že moja dr mi nezobrala krv prvý krát ale až o týždeň neskôr a teraz nevieme či HCG stúpa alebo klesá 🙁
@catmartina neviem nesledujem to práve ciklus mám pravidelný 29 DC
@janapompova u mňa to bolo podobne, v 7 tt len prázdny vak. Objednal ma o 2 tt, s tým ze jedine počkať. O 2 tt uz bolo ❤ a dnes bude mat mala pomaly rok. Si si istá ovulaciou? Lebo u mna bola posunutá...
@lienka.7 nie vôbec nie som si istá .to je super 🙂♥️
@janapompova nadej umiera posledná, naozaj. Musis si veriť. Aj keď ti poviem, u mňa to boli tie 2 najhorsie tt v živote. 😔 ked mi potom leksr s úsmevom povedal ze je to tam, ten kameň co mi spadol zo srdca museli pocut rachot az v Košiciach 🙈
Moc moc ti držím palce. Prešla som si tym, viem co to je... stále pozitívne myslieť...
Inak, mne krv nebral vobec.
@janapompova plus ešte na to špinenie si daj ascorutin... ja som toto tiez mala. Užívala som poctivo
@janapompova v čom by ti pomohlo keby ti lekárka zobrala krv ja prvý krát? vedela by si že hcg klesá, a? treba naozaj počkať, srdiečko býva niekedy vidieť až v 9-10týždni, preto sa odporúča chodiť gyneologovi neskôr.....takto sa zbytočne stresuješ, čo sa má stať sa stane.....ani lekár s tým nevie nič urobiť....
Viem ze je to velmi tazke, nevediet na com si. Vydrz tie dva tyzdne. Bolesti ktore opisujes su normalne, aj spinenie - mala som oboje a tehotenstvo bolo OK. Rob co musis, opatruj sa, hyckaj, rozptyluj sa. Zial nikto ti tu nepovie ci to dopadne dobre alebo zle. To ti nevie teraz povedat ani lekar. Vsetci ti mozu ponuknut len vlastnu skusenost, a to je stale 50:50. Nepomoze ti to a len sa rozrusis.
@janapompova keď nevies kedy bola 100% ovulacia tak to moze byt ok. Mohla byt len ovulacia posunuta a teda bude srdiečko neskôr. Meraniami je aký veľký plod, ak bol vidno?
@martinaju ahoj tak dnes som skončila na pohotovosti silné krvácanie ako pri menštruácii plod ešte v piatok nebolo ani vidno dnes už áno má 2 MM .a hrozy mi potrat a vraj to vyzerá na 6 tt ,
@lienka.7 vôbec nič mi na krvácanie nedali dnes už veľmi krvacam 😞
@janapompova mozes ist na krv do labaku. Je aj ta moznost a necakat. Drzim palce nech je vsetko v poriadku! Hlavne sa netrap..ak je to neprosperujuce tehu...a krvacas tu lieky nepomozu...chory plod neudrzis v maternici ničim. Jednoducho to priroda takto zariadila.mne sa to stalo opakovane ...zeny by si niecim takym prechadzat nemali, ale žial. :(
@janapompova ani injekciu ani lieky??? 😟 tak to je divne
@martinaju nie vôbec nič a bolesti som mala veľmi silné ...som zvedavá zajtra mám ísť k mojej dr tak uvidíme včera som bola na pohotovosti už bolo pekné vydno plod aj na priek všetkých bolestiach a krvy
@janapompova drzim palce ✊
@janapompova držim place 🙏🏽
@lienka.7 ďakujem
@martinaju ďakujem
@janapompova drzim palce!!!
@miskamicha už mi včera dali lieky na potrat ale ešte nič sa nedeje
@janapompova to ma mrzi, ale ak ta to troska potesi, tak po biochemickom tehotenstve sa vraj rychlejsie otehotnie. Aj u mna to platiilo. Ja som na dalsi mesiac uz otehotnela 🙂 a nech ta potom posle na hematologiu. Mne zistili nejake geneticke mutacie a od zaciatku si picham injekcie na riedenie krvi , teraz zacinam deviaty mesiac
@janapompova 😪

@janapompova len čas všetko ukáže