icon

Som v prvom trimestri a cítim nevoľnosť pri prebaľovaní synčeka

21. aug 2021

Baby pomoc. Som v prvom trimestri a vždy keď má syn v plienke nakakané, ešte to ani nevidím a už ma naťahuje na vracanie, mám problém to v sebe udržať. Nepomáha ani zadržanie dychu, nič. Som z toho v koncoch. Má rok takže odplienkovanie ešte nehrozí...doteraz mi to nevadilo, až keď som ostala tehotná 🙈

maris5
21. aug 2021

Ked som bola tehotna tak ma natahovalo zo vsetkeho. Cesta MHDckou bola vyzva. Presne som vedela kto mal co na obed. Mne pomahalo mat cez nos sal s mojou vonavkou, ale aj zatvorene oci. Nezavidim ti... mne bolo zle az do 7 mesiaca. Snad ti to coskoro prejde.

dominikag1507
21. aug 2021

Poznam ja som uz na konci tehu ale utierat dcere zadok po kakani som myslela ze umrem...niekolkokrat som sa aj povracala...mne pomohlo dat si nieco do ust nejaky zazvorovy cukrik alebo zuvacku mentolovu...

autor
21. aug 2021

@maris5 mne nič iné nevadí len to prebaľovanie :( pri prvom som nemala žiadnu nevoľnosť takže toto ma absolútne prekvapilo

@dominikag1507 vyskúšam tú žuvačku, aby som mala doma teda riadne zásoby 😄 ďakujem

pa_tricia19
21. aug 2021

Ja som prebalovaka v 1. Trimestri s respiratorom😂🙈 celá rodina sa na mne smiala, ale myslela som, že sa tam dogrcam a presne..ešte som to ani nevidela a už mi bolo zle😂🙈 takže aspoň na niečo mi ten respirator doma bol dobrý😂😂

autor
21. aug 2021

@pa_tricia19 to je mega dobrý nápad🤣