Špinenie a bolesť v podbrušku v 5. týždni plus 5 dní
Ahojte, prosím o rady len tie, ktoré majú podobnú alebo rovnakú skúsenosť. Pred hodinou som začala jemne svetloružovo špiniť, pridali sa aj bolesti v podbrušku, taky tlak a pichanie. Hneď som vyštartovala na gynekologickú pohotovosť, vyšetrili ma (vraj krásny pravidelný gestačny vak + žltkový vak, tehotenstvo v maternici, vaječníky zdravé bez cýst, srdiečko eštee nevidno- pani dr. zhodnotila, že to je bežné lebo to je ešte skoro), pichli mi dicycone, ale nejako špeciálne nezhodnotili o čo ide, len že teda vyzerá to u nich dobre. Mali ste niektorá také niečo? Je to moje prvé tehu, jasné že sa obávam. Ďakujem vopred.
@regaskova_2020 ďakujem veľni pekne za povzbudenie🙏 a aj vieš prosím čo bolo príčinou? Ďakujem
@ivkav5 mne gyn vravel že to môže byť uhniezdenie inak mi nebolo viac k tomu povedané
No spustila sa mi normalne aj krv, utrela som sa 2x a normalne jasna červena krv a teraz nič…tak ja už neviem😭
@ivkav5 ano v prvom tehotenstve som krvacala aj ja, v siestom tyzdni. dostala som nieco na zastavenie krvacania. u mna bol pricinou hematom. do par tyzdnov sa sam vstrebal a uz bolo do porodu vsetko v poriadku. ked som cakala stvrte, tak asi v 7tyzdni som mala tiez trosku krvavy hlien. este som nemala ani potvrdene tehotenstvo. na pohotovosti potvrdili, vsetko ok, bolo vidno srdiecko a ziadna pricina krvacania nebola viditelna. dostala som Utrogestan na vkladanie.krvacanie sa uz neobjavilo ani iny problem. syncek ma uz 8mesiacov😊.drzte sa❤️
Ďakujem žienky, teraz sa mi spustila, utekam zas na pohotovosť😭
@ivkav5 mne ked sa to stalo v prvom tehotenstve tak kym ma vysetrili bola som v strasnom strese. bolo mi uplne zle, vsetko ma bolelo, bola som si ista, ze potratim. ako som vedela, ze je babetko ok , tak som sa upokojila a hned vsetko odznelo. brusko pobolievalo ako pri MS ale to je na zaciatku a u prvorodicky normalne..
No bola som na pohotovosti, velmi “mily” pan doktor mi povedal ze to treba nechat na prirodu a ze to nevyzera podla neho dobre. Vcera som na usg videla pekny gestacny vak a dnes taky divny clnkovity aj tak to napisal do karty, tak neviem co si mysliet :( asi to fakt nedopadne dobre, vzali mi krv na hcg a zajtra sa mam zastavit…
@ivkav5 pre povzbudenie.. napísal to aj mne doktor ale ja som do toho mala 2 týždne vždy keď som si ľahla neskutočne kontrakcie také bolesti ako pri pôrode .. plakala som od bolesti a muž má vždy objal a uklidnoval.. naše vytúžené bábätko ❤️ .. doktor povedal že buď sa usadí bábätko alebo je to začínajúci potrat .. dal mi duphaston a progesterón vo vysokých dávkach .. a hádaj .. rodila som vyvolavackou v 42tt ❤️🙏 ďakujem Bohu za náš zázrak ,o Tom že som ležala celé tehotenstvo ani nehovorim 🙈 mám diagnózu PCOS , vysoká pravdepodobnosť potratov a bojovníčka je tu s nami už takmer 4 roky ❤️ prajem ti aby všetko dobre dopadlo , veľa oddychuj nohy hore ,kľud 🙏
@kitties ďakujem krásne si veľmi zlatá, aj toto je naše najviac vytúžené :( brala som to popravde ako samozrejmosť ;( veľmi som sa tešila..mne ale doktor nedal nič, povedal, že to treba nechať na prírodu ;( jeho prístup ma veľmi znepokojil, prišla som domov a plačem už asi hodinu ;( keby si chcela mať pravdu a keby som na tom bola ako ty...Ďakujem ti za povzbudenie
@ivkav5 určite neplač ,ja chápem tvoju situáciu sama som si ju zažila ale plač ti nepomôže práve naopak 😔 .. a lieky no progesterón a duphaston je na udržanie tehotenstva..minimálne ten duphaston ti mohol predpísať, možno skús zavolaj svojmu gyn, či ti nemôžu predpísať 🙁viac ti neviem pomôcť ,budem na vás myslieť nech to dopadne dobre ❤️🙏
@klejkaez
@ankare
Ahojte baby ste zlaté, ďakujem za záujem🙂
Končím 36.tt a všetko je v poriadku🙏😊 špinenie/krvácanie prešlo hneď po nasadení duphastonu a ascorutinu a už sa viac nezopakovalo. Prvý trimester sme mali samozrejme stopku od styku a dosť som sa šetrila, veľa spala a oddychovala a všetko bolo okej🙂

@ivkav5 áno aj ja som spinila tak ako ty a už som v 22tt. Nieje to nic zle ❤️